Αndre@s the Nightwriter


Καλησπέρα σας..
Είμαστε πάλι εδώ και μυρίζει καλοκαίρι πιο πολύ από ποτέ !!

W.T.F NEWS
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι αξιαγάπητα,ΤΕΛΟΣ
Λοιπόν το βίντεο πρέπει να είναι από uk,αλλά δεν το ξέρω και σίγουρα,επίσης οι παιδικοί καυγάδες έχουν πάντα μα πάντα τεράστιο ενδιαφέρον.Δείτε λοιπόν ένα αγοράκι εναντίων 2 μπορεί και δίδυμων κοριτσιών,πολύ γέλιο!!
MY NEWS,MY STORIES,MY OPINION

Από πάντα ήμουν λάτρεις των θρίλερ,από πάντα μου είχε μπει η ιδέα να εξερευνήσω ένα στοιχειωμένο σπίτι,από πάντα πίστευα στα φαντάσματα,βαμπίρ κλπ.
Από πάντα στις απόκριες ντυνόμουν κάτι σκοτεινό,θέλετε κι άλλα???
Πριν περάσω στο θέμα να σας πω ότι κάποιο καλοκαίρι θα πάρω ορισμένους φίλους και θα πάω για εξευρευνση και λέω καλοκαίρι γιατί αυτή είναι η σωστή εποχή.
Σήμερα θα σας δείξω μερικά στοιχειωμένα μέρη από όλο τον κόσμο.Πάμε στη Γαλλία λοιπόν όπου εκεί έχουμε αυτό το παραμυθένιο κάστρο ονόματι Chateau de Brissac ,το οποίο στοιχειοθήκη τον 15 αιώνα μετά από διπλή δολοφονία ,το φάντασμα που συναντάει κανείς αν μπει στο κάστρο ονομάζεται la Dame Verte η  αλλιώς Πράσινη κυρία.


Κατά καιρούς έχει ακουστεί ότι το φάντασμα έχει γίνει αντιληπτό από περαστικούς αφού δηλώνουν ότι είδαν κάποια γυναίκα να τους κοιτάει από τους τελευταίους ορόφους του κάστρου και συγκεκριμένα εκεί που έχει κόκκινες 
κουρτίνες,σας το έχω κυκλώσει.


Πάμε στην Ρωσία όπου εκει συναντάμε τον στοιχειωμένο φάρο ο όποιος βρίσκεται εγκαταλελειμμένος στη θάλασσα μεταξύ Ιαπωνίας και ανατολικών ακτών Ρωσίας.
Ο φάρος για αρκετά χρόνια στο παρελθόν ήταν φυλακή,Μέσα σε αυτή την φυλακή είχαν πεθάνει αρκετοί άνθρωποι τον όποιον οι ψυχές ακούγεται ότι είναι εγκλωβισμένες εκεί.
Επόμενος σταθμός το Βέλγιο,σε ένα κλασσικά στοιχειωμένο μέρος όπως είναι τα μεγάλα κάστρα ,το κάστρο Μιραντα χτίστηκε από Γάλλους αριστοκράτες που έφυγαν από εκεί μετά την επανάσταση το 1879,εν συνέχεια το κάστρο έγινε ορφανοτροφείο μέχρι το 1980 όπου και έκτοτε έγινε το πιο γνωστό κάστρο φαντασμάτων που ιντριγκαρει όλους τους κυνηγούς φαντασμάτων.Στο σημείο αυτό ας περάσουμε στη marillia
-Μarillia καλησπέρα,ποιο σου φάνηκε πιο τρομακτικό ?
Νομίζω πως και τα τρία είναι εξίσου τρομακτικά. Τα πράγματα όμως απ την άλλη είναι πολύ απλά. Ας μαζευτεί μια ομαδίτσα που ασχολείται με ενεργειακά θέματα και τέτοια να κάνουν μερικές προσευχές και κάποια απ τα κόλπα τους και τσούπ! στο καλό φαντασματάκια, άντε προς το φως! Κοίτα, θα πήγαινα και γω μαζί τους αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι όταν κλείνω το φως του μπάνιου το βράδυ τρέχω σαν την τρελή στο κρεβάτι για να προλάβω να μην με πιάσει η Σαμάρα, ναι νομίζω ότι δεν θα ήμουν τελικά καλή παρέα.RelaxingTimeBy Andrik

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
ΑΝΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ''Αndre@s the Nightwriter''
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: http://theacity.blogspot.gr/p/the-city-awards-2015.html
Σχόλια