Men!ou$


Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα!!!Τώρα τελευταία η αλήθεια είναι ότι το έχω ρίξει στα ρεπορτάζ!!!Τρέμε Σουλιώτη!!!Πέρα από την πλάκα είναι πορωτικό το να κάνεις ρεπορτάζ,έστω και στη διασκέδαση.
Έτσι βρέθηκα και εγώ στην παράσταση Άγαμοι Θύται!!Και θα προσπαθήσω μέσα από φωτογραφίες και περιγραφές να σας μεταφέρω όσα είδα!!

Μια βραδιά στους Άγαμους Θύτες!!!!!

Φτάνουμε στην Άνοδο.Καημό το έχω σε ένα,ΣΕ ΕΝΑ,μαγαζί να πέσω σε φυσιολογικό πορτιέρη χωρίς τουπέ!!!
Στην αρχή σκεφτήκαμε το μπαρ,αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξουμε 5 ώρες στο όρθιο.Έτσι πήραμε τραπέζι.Η παράσταση ξεκίνησε στην ώρα της,γύρω στις 11 και κάτι.
Ήταν εκπληκτική.Πέρασαν 5 ώρες χωρίς να καταλάβω.
Όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως ήταν απίστευτοι σε αυτό που έκαναν.Δεν βαρέθηκα λεπτό,γιατί όλο το πρόγραμμα κυλούσε πολύ όμορφα.Δεν έκανε πουθενά κοιλιά(άλλωστε υπήρχαν πολλές κοιλιές εκεί.Αν εξαιρέσεις τον Μουζουράκη,οι υπόλοιποι άντρες της παράστασης θρεφτάρια!!!).Δεν έκανε κοιλιά λοιπόν,ακριβώς γιατί υπήρχε εναλλαγή ανάμεσα στα τραγούδια και στα σκετς!!Έξυπνα και σύγχρονα κείμενα,πολύ ωραία εκτελεσμένα που σου βγάζουν γέλιο,εκπληκτικά τραγούδια,που σε ταξιδεύουν.
Ας τους πιάσουμε έναν έναν.
Για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ό,τι και να πω θα είναι λίγο.
Φοβερή φωνή.Τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του.Το γάτο,το πόσο σε θέλω και πολλά άλλα.Και φυσικά όπως το περίμενα,έκανε και αναφορά στον Σάκη Μπουλά και του αφιέρωσε το Φλασάκι.
Ο Μουζουράκης τώρα.Πολύ ταλαντούχος με εξαιρετική χροιά στη φωνή!!!!και φοβερός στα σκετς!!!!
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης:Έπαθα πλάκα με την φωνή του.Τραγουδάει πάαρα πολύ ωραία..Και δεν του το χα!!
Για Σταρόβα,Μιχαηλίδη ό,τι και να πω θα είναι λίγο!!!!!!!

Πάρτε μια γεύση!Καμαρίνια....Τελειώνει το πρόγραμμα που λέτε γύρω στις 3μιση,και αποφασίζουμε να πάμε καμαρίνια..Γνωρίζαμε έναν μουσικό,ο οποίος μας κατατόπισε,γιατί διαφορετικά θα χανόμασταν στους λαβύρινθους που ήταν τα καμαρίνια.Με το που μπαίνουμε βλέπω ένα μεγάλο καμαρίνι στο οποίο είχε αράξει ο Σταρόβας σε έναν καναπέ,και ο Μιχαηλίδης σε μια καρέκλα με την πίπα του.Πολύ καλοί και οι δύο!!!!
Ο Δαδακαρίδης ήταν πολύ ευγενικός,το ίδιο και ο Μουζουράκης.Αυτός που με εκνεύρισε ήταν ο Χρυσοστόμου ο οποίος δεν δέχτηκε φωτογράφηση...Δεν  βαριέσαι!!
Αυτά που λέτε με τους Άγαμους...
Ας περάσω τώρα σε ένα αποκλειστικό!!!!!

Γιατί δεν πάει η Ελένη Φουρέιρα Eurovision????

Είναι γεγονός ότι το όνομά της έχει ακουστεί πάρα πολύ για Eurovision και έχει δηλώσει και η ίδια ότι θα ήθελε να πάει.
Τι γίνεται όμως και δεν πάει ακόμα;;;;
Η απάντηση είναι η εξής!!!
Η Φουρέιρα για να πάει θέλει απευθείας ανάθεση.Και όχι διαγωνισμούς...Ντάξει,απ τη μια,δικαίωμά της να το διεκδικεί,γιατί είναι σταρ..
Απ την άλλη ο θεσμός της Eurovision κατά τη γνώμη μου,έχει ξεφουσκώσει στην Ελλάδα.Ασχολούμαστε ακόμα,αλλά όχι όπως πριν 8,10 χρόνια!!!Και εκτός αυτού,και τον καλύτερο τραγουδιστή να στείλουμε,με το κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας,σκούρα τα πράγματα!!!!Γιατί μην ξεχνάμε,ότι η Eurovision είναι και πολιτική,είναι και φιλίες μετάξυ κρατών,και πάει λέγοντας!!
Α!Το ότι πάει η Αυστραλία Eurovision δεν πρόκειται να το χωνέψω ΠΟΤΕ!!!!

Και τέλος μην ξεχνάτε να ψηφίζετε για τα βραβεία των 5 χρόνων του The A city!!
Ψηφίστε εδώ

Αυτά φίλοι μου!!!
Ελπίζω να μην σας κούρασα!!!!!!!

Σχόλια