Men!ou$


Καλησπέρα φίλοι μου!!!!!Πέμπτη σήμερα,ε και θα σας ενοχλήσω,όσοι βέβαια με διαβάσετε,με τις χαζομάρες μου!!

Θα ξεκινήσω με την περίεργη είδηση.Αφήνω τα πιπεράτα για αργότερα!!

Πρόβατα βόσκησαν κάνναβη αξίας 5.000 ευρώ

Σίγουρα θα την έχετε ακούσει οι περισσότεροι,αλλά είναι τόσο κουλό το θέμα,που αποφάσισα να μοιραστώ λεπτομέρειες μαζί σας!
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Ένα κοπάδι από πρόβατα περιπλανήθηκε πριν λίγες ημέρες αμέριμνο, αν και λίγο ζαλισμένο, στις πεδιάδες που περιβάλλουν την πόλη Μέρσθαμ.Η γυναίκα που τα φύλαγε,παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στη συμπεριφορά τους και προσπάθησε να καταλάβει το γιατί. Μέχρι που έπεσε πάνω σε μια φυτεία μαριχουάνας και ο γρίφος λύθηκε.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Independent, το κοπάδι, αφού βόσκησε για λίγο τρώγοντας το συνηθισμένο του χορτάρι, στη πορεία κάποια πρόβατα «μυρίστηκαν» μια, κρυμμένη από τα μάτια των περαστικών, φυτεία με ινδική κάνναβη.
Τα πιο μερακλίδικα απ’ αυτά είπαν να δοκιμάσουν τον απαγορευμένο καρπό, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να εκδηλώσουν μετά από λίγο μια τεράστια όρεξη για… οτιδήποτε.  «Παρακολούθησα τα πρόβατα που κατευθύνονταν σε κάτι μαύρες σακούλες που τις είχαν παρατήσει στη μέση του δρόμου. Στην αρχή νόμισα πως επρόκειτο για σκουπίδια, αλλά όταν πήγα από πάνω τους, οι σακούλες έβγαζαν μία περίεργη μυρωδιά κι υποπτεύθηκα ότι επρόκειτο για κάνναβη», είπε η βοσκός Νέλι Μπαντ ο οποίος διαχειρίζεται τα ζώα της φάρμας.
«Βεβαιώθηκα ωστόσο πως επρόκειτο όντως για μαριχουάνα όταν είδα πως κάποια από τα ζωντανά αυτά ξαφνικά είχαν τεράστια όρεξη για φαγητό», πρόσθεσε η νεαρή βοσκός, καταλήγοντας με χιούμορ πως «το κοπάδι δεν εμφάνισε κάποιες άλλες παρενέργειες».
Όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικές αρχές του Σάρεϊ, η κάνναβη που κατανάλωσαν τα πρόβατα ήταν αξίας άνω των 5.000 ευρώ. Η υπόλοιπη φυτεία καταστράφηκε από την αστυνομία, στεναχωρώντας κάποια από τα πρόβατα που ίσως να ήθελαν να «τιμήσουν» και μια δεύτερη φορά το ίδιο βοσκοτόπι...

Ας περάσω τώρα σε ένα άλλο θέμα.Γυναικείο κάπως.


Τι γίνεται όταν ενώ έχεις βγει με κάποιον στο πρώτο ραντεβού,ενώ φαινομενικά πάνε όλα καλά,δηλαδή βλέπεις ότι μάλλον θα προχωρήσει το πράγμα, και ξαφνικά ο άλλος εξαφανίζεται..Σου έχει πετάξει το μπαλάκι ότι κοπελιά η επόμενη κίνηση δικιά σου,το έχεις καταλάβει εσύ,κάνεις κινήσεις,και αυτός τίιποτα μετά..Σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε...Στέλνεις μια,στέλνεις δυο,ε αι σιχτιρ δεν θα παρακαλάμε κ όλας,και μόλις το έχεις πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα,τσοοουπ τον βλέπεις σαν το φαντομά μπροστά σου,να σε ρωτάει τα νέα σου,και να σου λέει ότι θα μιλήσετε και να φεύγει...Και ξανά πάλι στα σκοτάδια,μέχρι να τον ξαναδεις να έρχεται και να σε χαιρετάει περιχαρής έξω από το σπίτι σου,και πάλι να φεύγει..Ειλικρινά τη λογική των ανδρών δεν θα την καταλάβω ποτέ!!!
Τέελος πάντων..

Λιάγκας ή Σεφερλής;;;;;;;

Για μένα η απάντηση είναι ξεκάθαρη!!!Φυσικά Σεφερλής για πολλούς λόγους!!!
Η εκπομπή του Σεφερλή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό στην πρωινή ζώνη.Προσφέρει άφθονο γέλιο,που στις μέρες μας όλοι έχουμε ανάγκη.Σίγουρα ο Σεφερλής κάνει προσπάθειες υπέρ του δέοντος για να βγάλει γέλιο,όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Η εκπομπή του Σεφερλή δεν κιτρινίζει σε κανένα σημείο,σε αντίθεση με την εκπομπή του Ant1.Λεπτομέρειες ως προς αυτό το θέμα δεν χρειάζονται.
Ο Σεφερλής είναι πάρα πολύ αγαπητός στον κόσμο,πράγμα που φαίνεται από τα θέατρα που γεμίζει συνέχεια.Ενώ ο Λιάγκας στους περισσότερους είναι αντιπαθής.Και σε μένα επίσης.
Τώρα που έρχεται δεύτερος ο Λιάγκας,κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να περάσει μπροστά.Ανεπιτυχώς φυσικά,και εξευτελίζοντας τόσο την εκπομπή του,όσο και τη γυναίκα του.Να φάει πιο γρήγορα η Φαίη τα μακαρόνια γονατιστή,να αλλάξει λάστιχο η Φαίη σε αμάξι,να παίξουν θέατρο,να μπουν με μηχανή στο στούντιο,ενώ ο Σεφερλής έχει μπει με αμάξι,να παίξουν το παιχνίδι με τις μπλούζες κλπ..Α!Ξέχασα και το σημαντικότερο.Αρχίσαμε και τις γλύκες και τις μυτούλες,εμ μυτάρες ήθελα να πω on camera!!Ποιος;;Ο Λιάγκας που δεν κοιτάει τον ανταγωνισμό και πιστεύει ότι έχει την πιο ολοκληρωμένη εκπομπή.
Για αυτούς του λόγους και για άλλους τόσους,χίλιες φορές Σεφερλής!!!!!
Και σχετικά με το χαμό που έγινε με τις φάρσες,σίγουρα δεν είναι ωραίο να κάνουμε φάρσες,εγώ είμαι κατά γενικώς,πόσο μάλλον όταν το κάνεις σε ηλικιωμένους,αλλά έχουν γίνει τέτοιες και χειρότερες φάρσες από αλλους στην τηλεόραση..Εκεί γιατί δεν βγήκε να μιλήσει κανείς,και τα έβαλαν όλοι τώρα ξαφνικά με το Σεφερλή;;Διερωτώμαι εγώ!!

Αυτά φίλοι μου!!!Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!!!!
Πολλά φιλιά!!!!!!!!!
Menia

Σχόλια