THE A CITY NEWS

                                         


Καλησπέρα σας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

{*}Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αρχίζει αύριο η δίκη του 'Ακη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση διακίνησης παράνομου χρήματος από «μίζες» εξοπλιστικών προγραμμάτων που φέρεται να διακίνησε ο πρώην υπουργός.
 
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν, βάση του βουλεύματος (υπ' αρ. 545/2013) που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών για τη μεγάλη υπόθεση πολιτικής διαφθοράς, τόσο ο πρώην υπουργός όσο και η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο αδελφός της Β. Σταμάτη, Παναγιώτης, η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γγ Εξοπλισμών και «δεξί χέρι» του 'Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Ορατιος Μελάς, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της Torcaso Παντελής ΖαχαριάδηςΟι κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί για την υπόθεση, οι κατηγορούμενοι «τέλεσαν ενεργώντας από κοινού ή και μόνοι τους το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, η οποία συνίσταται στο αδίκημα της κατ' εξακολούθηση παθητικής δωροδοκίας του πρώην υπουργού στρεφόμενης κατά του ελληνικού δημοσίου».{*}Την ανάγκη για ενότητα και συλλογικότητα, τονίζουν τα πολιτικά κόμματα, σε ανακοινώσεις τους με αφορμή τα 46 χρόνια από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα και την κατάληψη της εξουσίας από τη χούντα, που οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου το 1974.
Κύπρος:Τα πολιτικά κόμματα για την 21η Απριλίου
«Η επταετής δικτατορία αποδυνάμωσε την Ελλάδα διεθνώς, επέφερε μεγάλα δεινά στον λαό της και άνοιξε τις πόρτες στην εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο», επισημαίνεται σε σχετικές ανακοινώσεις.Τα κόμματα, με αφορμή τη σημερινή αποφράδα ημέρα, αποτίουν φόρο τιμής στους γνωστούς και άγνωστους ήρωες σε Ελλάδα και Κύπρο, που αντιστάθηκαν στη χουντική καταπίεση και στα σχέδια των επίορκων αξιωματικών.Τονίζουν παράλληλα ότι οι ανοιχτές πληγές που προκάλεσε στην Κύπρο το χουντικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, θα επουλωθούν μόνο «όταν απαλλαγεί η πατρίδα από την τουρκική κατοχή και επανενωθεί σε συνθήκες ελευθερίας, δημοκρατίας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».Επισημαίνουν ακόμα ότι σήμερα που η Κύπρος βιώνει, εκτός από τις συνέπειες της τουρκικής εισβολής, «και οικονομική δουλεία, επιβάλλεται η ανάγκη για ενότητα και συλλογικότητα προκειμένου ο τόπος να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης το συντομότερο».
{*}Το πλεόνασμα στον προϋπολογισμό που είχε υποσχεθεί η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ να έχει επιτευχθεί έως τα τέλη του οικονομικού έτους έχει μετατραπεί σε έλλειμμα ύψους άνω των 7 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας.Ο υπουργός Οικονομικών Γουέιν Σουάν επιχειρηματολόγησε ότι οι μικρότερες τιμές στα μεταλλεύματα, που αποτελούν άνω των μισών εξαγωγών της χώρας, σε συνδυασμό με την υψηλή ισοτιμία του εθνικού νομίσματος «προκάλεσαν ένα ισχυρό πλήγμα στα έσοδα του προϋπολογισμού».
Αυστραλία:Περίμεναν πλεόνασμα, ήρθε έλλειμμα
Ο ίδιος απέκλεισε την πιθανότητα να επιτευχθεί ένας ισοσκελισμός του προϋπολογισμού κατά το επόμενο οικονομικό έτος. Ο Σουάν απέρριψε κάθε υπόθεση να εφαρμοσθούν περικοπές, μόνο και μόνον για να επιστρέψει ο προϋπολογισμός σε θετικό πρόσημο.Μάλιστα, για μία φορά ακόμη στηλίτευσε την «ασυλλόγιστη λιτότητα», όπως την χαρακτήρισε, στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορείς να σταματάς την πορεία σου προς την ανάπτυξη».Τον Αύγουστο του 2010 η Γκίλαρντ είχε διακηρύξει ότι «ο προϋπολογισμός επανακάμπτει στα πλεονάσματα και χωρίς εάν και εφόσον αυτό θα συμβεί».Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Τόνι Άμποτ αντέτεινε πως το μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα έσοδα και τις δαπάνες αφαιρεί κάθε δυνατότητα να επαναφέρει τον προϋπολογισμό σε πλεόνασμα κατά το πρώτο έτος της κυβέρνησής του, εάν οι Συντηρητικοί κερδίσουν τις βουλευτικές εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου.«Υπάρχει μία διάχυτη αίσθηση πως όλα τα στοιχήματα είναι χαμένα από χέρι έως ότου δούμε πως θα εξελιχθεί τελικά το δημοσιονομικό τους αποτέλεσμα», επεσήμανε για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ο Άμποτ.{*}Γερμανικό έγγραφο-φωτιά που δημοσιεύει «Το Βήμα» και το οποίο απέστειλε η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τον Μάρτιο του 1967, αποδεικνύει, όπως αναφέρει η εφημερίδα, με τον πλέον κατηγορηματικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο δια «στόματος» της ίδιας της γερμανικής κυβέρνησης και της εδώ πρεσβείας της ότι η χώρα μας ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της κατά της Γερμανίας για τα ζητήματα του κατοχικού αναγκαστικού δανείου, καθώς και ακολούθως των πολεμικών, ιδιωτικών και δημοσίων, αποζημιώσεων.Ζητήματα τα οποία, μάλιστα, αφού δεν τα διαχωρίζει, ουσιαστικά η γερμανική πλευρά τα αντιμετωπίζει ενιαία ως ελληνικές απαιτήσεις από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής στην Ελλάδα. Αναφέρεται ρητά σε αξιώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος από «χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις» την περίοδο της Κατοχής, αλλά την ίδια στιγμή συνδέει και αυτές τις αξιώσεις με εκείνες των αποζημιώσεων βάσει της Συμφωνίας του Λονδίνου.
Γερμανικό έγγραφο-φωτιά για τις αποζημιώσεις
Με το έγγραφο αυτό η γερμανική πρεσβεία απαντά σε σχετική ρηματική διακοίνωση της ελληνικής πλευράς της 9ης Νοεμβρίου 1966 προς τη Βόννη. Η τελευταία, λοιπόν, ρητά αναφέρει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια ελληνική παραίτηση, κατόπιν απαντήσεως που η ίδια η κυβέρνηση της Βόννης έστειλε στην πρεσβεία της στην Αθήνα.Τον Οκτώβριο του 1965 πραγματοποιούνται συζητήσεις στην Αθήνα μεταξύ της Ελλάδας και Γερμανίας για το ζήτημα, ενώ έχουν προηγηθεί σχετικές επαφές τον Σεπτέμβριο του 1964 και τον Μάρτιο του 1965, με προσωπική μάλιστα εμπλοκή του τότε πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως προκύπτει από αυτή τη γερμανική ρηματική διακοίνωση. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση του Κέντρου ψάχνει το τι έχει συμβεί την περίοδο της πρωθυπουργίας Καραμανλή με το ζήτημα των αποζημιώσεων.Όπως σημειώνει η εφημερίδα, προτού λάβει τις σχετικές απαντήσεις από τη Βόννη έχει πέσει και η ίδια από τους αποστάτες. Τελικά έχει αλλάξει σειρά κυβερνήσεων ως τη στιγμή που στις 31 Μαρτίου του 1967, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τη χούντα, το γερμανικό έγγραφο παραδίδεται στο υπουργείο Εξωτερικών, όταν οι Γερμανοί απαντούν ότι η Ελλάδα δεν έχει παραιτηθεί αλλά οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα παρασύρουν την απάντηση στο ούτως ή άλλως απόρρητο ελληνικό ερώτημα στην αφάνεια.Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο, η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα αναφέρει με τη ρηματική διακοίνωσή της (verbal note) με αριθμό πρωτοκόλλου Νο. 68/67 και ημερομηνία 31 Μαρτίου 1967 προς το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
«Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής ιδεών μεταξύ της εξοχότητος του έλληνα υπουργού Εξωτερικών και του ομοσπονδιακού υπουργού Εξωτερικών δρος Γκέρχαρντ Σρέντερ που έλαβε χώρα στην Αθήνα τη 15η Οκτωβρίου 1966, η ελληνική πλευρά, μεταξύ άλλων, ήγειρε το ζήτημα των αξιώσεων τις οποίες η Τράπεζα της Ελλάδος ισχυρίζεται ότι έχει εναντίον της Γερμανίας και οι οποίες προέρχονται από ορισμένες χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής της Ελλάδας τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτό το πλαίσιο ο υπουργός Σρέντερ ανέφερε τις επιστολές του διευθυντή του ομοσπονδιακού υπουργείου των Οικονομικών Ράινχαρντ της 30ης Σεπτεμβρίου 1964 στον πρώην πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου και του διευθυντή του ίδιου υπουργείου δρος Κάιζερ της 26ης Μαρτίου 1965 στον βουλευτή-καθηγητή Α. Παπανδρέου. Σε αυτές τις επιστολές γίνεται αναφορά σε δηλώσεις που έγιναν από αντιπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης το 1958 με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταξύ της γερμανικής κυβέρνησης και της Ελλάδας που αφορά τη χορήγηση πίστωσης 200 εκατ. μάρκων».
(...)
»Οι δηλώσεις των Ελλήνων αντιπροσώπων ήταν της φύσεως που επέτρεψε στη γερμανική πλευρά την ερμηνεία ότι πιθανές ελληνικές αξιώσεις προερχόμενες από την εποχή της γερμανικής Κατοχής δεν θα ακολουθούνταν εν όψει της συμφωνηθείσας γερμανικής οικονομικής βοήθειας. Ωστόσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ουδέποτε θεώρησε ότι με δηλώσεις αυτού του είδους, τότε ή σε μεταγενέστερες περιπτώσεις, η ελληνική κυβέρνηση είχε την πρόθεση να παραιτηθεί επισήμως από τις νομικά θεμελιωμένες αξιώσεις που πιστεύει ότι έχει από την εποχή της Κατοχής κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».
(...)
»Μπορεί να αναφερθεί ότι η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να χορηγήσει την πίστωση 200 εκατ. μάρκων είχε ως κίνητρό της τις φιλικές σχέσεις μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας και την επιθυμία να βοηθήσει την Ελλάδα, ανεξάρτητα από τη νομική κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί από την παραπάνω Συμφωνία».Το γερμανικό έγγραφο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταρρίπτει με τον πιο επίσημο τρόπο τους μύθους σχετικά με δήθεν ελληνική παραίτηση, τους οποίους καλλιέργησε έντεχνα και στο παρελθόν αλλά και τώρα, χωρίς όμως ποτέ να φέρει στο φως στοιχεία που να τους στηρίζουν. Αντίθετα, με το παρόν έγγραφο αναγνωρίζει και η ίδια ρητά ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιου είδους αποποίηση από την ελληνική πλευρά.{*}Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι όμορφη, ταλαντούχα, γκουρού της υγιεινής διατροφής με ευρεία απήχηση και να έχει πολλούς θαυμαστές ως διεθνής ηθοποιός που είναι, έχει όμως και εχθρούς. Τόσους που την ανακήρυξαν στην «πιο μισητή σταρ του Χόλιγουντ», σε έρευνα του περιοδικού «Star» που έφτιαξε μια λίστα με τους 20 διάσημους οι οποίοι προκαλούν αποστροφή στο κοινό.
Πάλτροου: H πιο μισητή σταρ
Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά με την άψογη εικόνα της 40χρονης Πάλτροου, αλλιώς δεν εξηγείται πώς κουβαλάει, δυστυχώς, τόση κακή ενέργεια πάνω της. Αντίθετα, δεν αποτελεί έκπληξη η δεύτερη θέση στη λίστα της Κρίστεν Στιούαρτ μετά την περσινή της απιστία προς τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά του «Λυκόφωτος», Ρόμπερτ Πάτινσον, που εξόργισε τους φαν του ζεύγους.Γενικά, οι «άπιστοι» ή οι «πολύ μάγκες» της σόουμπιζ, που είτε έχουν απατήσει τους συντρόφους τους δημιουργώντας δημόσιο σκάνδαλο είτε έχουν μαλλιοτραβηχτεί δημοσίως, δεν συγχωρούνται από το κοινό.Κι αυτό φαίνεται σε αυτήν τη «μαύρη» λίστα, όπου φιγουράρουν, ακόμη, ο Τζέσε Τζέσε, ο πρώην μοιχός σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ (στο νούμερο 19), ο ράπερ Κρις Μπράουν που ξυλοφόρτωσε τη Ριάνα (20ός στη διαβάθμιση), ο κατά συρροή συλλέκτης γυναικών Τζον Μάγιερ (ο ποπ σταρ βρίσκεται στο νούμερο 4), ο Αστον Κούτσερ (στο νούμερο 13), που χώρισε από την Ντέμι Μουρ και αμέσως τα έφτιαξε με τη Μίλα Κούνις, καθώς και το πρώην ζεύγος Κρις Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν με τον γάμο-αστραπή και το συνεχιζόμενο διαζύγιο-σίριαλ (βρίσκονται μαζί στις θέσεις 10 και 11, αντίστοιχα). Το προφίλ ακριβοθώρητων σταρ, όπως των Τζένιφερ Λόπεζ, Μαντόνα και Αντζελίνα Τζολί, επίσης περνάει κρίση μια και οι ίδιες καταλαμβάνουν την τρίτη, έβδομη και δέκατη πέμπτη θέση αντιστοίχως (ούτε η λάμψη τους ούτε η ανθρωπιστική τους δράση δεν πείθουν το κοινό).Στον κύκλο των μισητών έχει εισέλθει και η Αν Χάθαγουεϊ, πρόσφατα βραβευμένη με Οσκαρ β' ρόλου, το οποίο ήδη από την προ-Οσκαρική περίοδο την είχε τοποθετήσει στο επίκεντρο μιας (είτε δικαιολογημένης είτε αδικαιολόγητης) χλεύης και την έφερε τώρα στη θέση 9 της λίστας των μισητών.Από τη γενική κατάταξη δεν λείπουν ούτε τα κακά παιδιά της σόουμπιζ, Τζάστιν Μπίμπερ, Λίντσεϊ Λόχαν και Τέιλορ Σουίφτ, ο τηλεπαρουσιαστής Τζέι Λένο, η τραγουδίστρια της Κάντρι ΛιΑν Ράιμς, ο δημοσιογράφος Ματ Λάουερ, ο ελαφρώς «περίεργος» Σάια ΛαΜπεφ και η άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός Κάθριν Χέιγκλ.


ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-04-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή εβδομάδα!

Σχόλια