"Clever Series"


http://995blakefm.com/files/2012/09/Glee.jpg 
Ξέρω ότι εδω έχω καιρο να βάλω κάτι . Θα μιλήσω ειλικρινά , άλλες φορές το ξεχνουσα και άλλες φορές πραγματικά δεν έχω χρόνο. Λοιπόν βρήκα την ευκαιρία χθες το βράδυ να γράψω για μια απο τις αγαπημένες μου σειρές . Για μια σειρα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ σε όλο τον κόσμο.
GLEE....
 

GLEE ( κύκλος πρώτος ) season 1.
Όλο το θέμα της ιστορίας είναι απο μαθητές με φιλοδοξίες , προβλήματα , όνειρα που τα αντιμετωπίζουν όλοι μαζι σαν ένα και ενίοτε ο ενας ενάντια στον άλλον. Προσπαθούν να βρουν το νόημα της ζωής τους μέσα απο το τραγούδι . Απο μια χορωδία . Αυτο θα τους φέρει ακόμα πιο κοντα κάνοντας τους να πιστέψουν σε πράγματα που οι ίδιοι αγνοούσαν και έκριναν συνέχεια.
Μέσα απο πολλα διάσημα αγαπημένα τραγούδια και μη θα δείτε και εσείς οι ίδιοι μια πραγματική πλευρά του εαυτού σας καθώς η σειρά μεταφέρει πολυ μεγάλα νοήματα όπως να είσαι σωστός απέναντι στους ανθρώπους να μην δίνεις σημασία σε άτομα τα οποία προσπαθούν να σε ρίξουν και να είσαι ενάντια στον ρατσισμό.
 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Rachel : μια κοπέλα με μεγάλα όνειρα , φοβερή φωνή και λίγο μάλλον πολυ ενοχλητική σε πολλα επεισόδια καθώς πιστεύει ότι είναι η καλύτερη μέσα στην χορωδία .
Finn : ενας έφηβος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και του αρέσει το τραγούδι αλλα δεν το παραδέχεται προς τους γύρω του μην τον κρίνουν.
Kurt : ενας ομοφυλοφιλος έφηβος όπου αντιμετωπίζει τον ρατσισμό καθημερινά απο τους συμμαθητές του στο σχολείο και η μονη του διαφυγή είναι το τραγούδι.
Mercedes : μια ευσωμη νεαρή μαθήτρια με μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι . Αγνοείται απο τους περισσότερους συμμαθητές της και πιστεύει πως τα όνειρα της δεν θα βγουν ποτε αληθινά
Artie : ενας ανάπηρος έφηβος που έχασε την ικανότητα να περπατάει μετα απο ατύχημα. Τον χλευαζουν πολλοι στο σχολείο και δεν έχει κανένα φίλο μέχρι που γίνεται μέλος της χορωδίας.
Puck : ενας αλήτης με όλη την σημασία της λέξης . Μέσα σε όλες της αταξιες , γυναικάς και δεν του καίγεται καρφί. Ο μόνος του φόβος είναι μην μείνει αποτυχία για όλη την υπόλοιπη ζωη του.
Queen : η αρχηγός των μαζωρετων η οποία είναι σε σχέση με τον Finn ( βλέπε πιο πάνω ) με στυλ ψωναρας και κακιάς . Μπαίνει στην χορωδία μόνο και μόνο για να ελέγχει το αγόρι της. Αλλα στην συνέχεια ανακαλύπτει πως δεν θέλει να φύγει και ο λόγος δεν είναι το αγόρι της.
Santana : ΣΚΥΛΑ με όλη την σημασία της λέξης. Κρυφολεσβια και γεμάτη δύναμη και κακια. Μαζορέτα επίσης .
Britney : αγαθή και όλος της ο κόσμος είναι γεμάτος μονοκερους και πρικγηπες.
Mr.Sue : ο καθηγητής ισπανικών του σχολείου και ο προπονητής της χορωδίας που προσπαθεί να κάνει αυτα τα παιδιά να βρουν το νόημα της αληθινής αγάπης και ζωής.
Sue Silvester : προπονήτρια των μαζωρετων και ο πιο κακός άνθρωπος σε όλη την σειρα. Μισεί τους πάντες και τα πάντα . Στόχος της : να καταστρέψει την χορωδία.

Πραγματικα αξίζει να αρχισετε να βλέπετε Glee . Είναι πορωση είναι τέχνη είναι τρόπος ζωής και σκέψης . Θα με θυμηθητε.
Πρώτος κύκλος : 22 επεισόδια. Διάρκεια επεισοδίου 44-45 λεπτά . Πρώτη προβολή
FOX 2009 . 


-Trailer σειράς Glee season 1 / Glee πρώτος κύκλος :  


Watch now glee season 4.
All new glee thursdays at FOX on 9|8c .
Κάθε καινούργιο glee πεμπτες στο κανάλι FOX στις μισές πολιτείες της Αμερικής στις 8 και στις άλλες μισές στις 9μμ.
All new glee in Greece Fridays at Internet on torrents at frd|9c
Κάθε καινούργιο Glee στην Ελλάδα , Παρασκευή . Μπορείτε να τ βρείτε στο Ίντερνετ σε τορεντς απο τις 9 το πρωι κάθε Παρασκευής .

By Denis

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου