TOP STORIES


Καλησπέρα καλησπέρα!!Τι μου κάνετε????Δευτέρα πάλι σήμερα και είμαστε εδώ με τα νέα των πολυαγαπημένων σταρ..
Πάμε λοιπόν!!


Η Έλλη Στάη σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την απομάκρυνση της από την ΕΡΤ

Η Έλλη Στάη λίγο πριν από την επιστροφή της στις ειδήσεις του κρατικού καναλιού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και μίλησε για την ΝΕΤ, την απομάκρυνση της από το δελτίο και την ΕΔΕ!

 "Έχω ακούσει να λέγονται πάρα πολλά για μένα. Όταν πήγα στην ΕΡΤ διάβαζα ότι απαίτησα να χτιστούν καινούργιες τουαλέτες. Όταν, λοιπόν, έχουμε ξεκινήσει να ακούμε τέτοια, το να ακούς ότι εμένα με ενδιαφέρει το προσωποκεντρικό δελτίο είναι πολύ απλό. Τι σημαίνει προσωποκεντρικό δηλαδή;".


Η παρουσιάστρια δηλώνει πως θέλει να μείνει στην ΕΡΤ!

"Πήγα για να μείνω και το έχω πει. Το είπα και στην προηγούμενη διοίκηση, το είπα και στη σημερινή. Εγώ θέλω να μείνω, από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα. Πίστευα ότι εκεί θα κατέληγε, γιατί ήξερα από την αρχή ότι δεν ήταν θέμα αυτό να ασχοληθούμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί κανείς να προχωράει μπροστά και να κοιτάει τα θέματα ουσίας στη δουλειά του, τα οποία είναι πάρα πολλά και πολύ σημαντικά, ιδίως αυτή την περίοδο, που είναι πολύ ιδιαίτερη για τη χώρα. Αυτό ενδιαφέρει εμένα πάρα πολύ δουλεύοντας στη δημόσια τηλεόραση. Είναι και ο λόγος για τον οποίο πήγα. Πίστεψα πάρα πολύ στον ρόλο της σε αυτή τη συγκυρία και εξακολουθώ να τον πιστεύω. Και εδώ έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, και πρέπει να την κάνουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι"

Όσο για το αποτέλεσμα της ΕΔΕ;
"Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι να αισθανθώ εγώ δικαιωμένη, ούτε να αισθανθεί κάποιος άλλος μειωμένος. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η σύνθεση. Κι αυτό θα ήθελα να είναι ο άξονας στη δουλειά μας στην ΕΡΤ. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όπου η χώρα περνάει αυτή τη δοκιμασία, όπου έχουμε μα κυβέρνηση τρικομματική, μοντέλο το οποίο πρώτη φορά δοκιμάζουμε. Αυτό απαιτεί από τη φύση του σύνθεση. Εγώ θέλω να είμαι πρόσωπο το οποίο λειτουργεί συνθετικά. Γι΄αυτό δεν με αφορά καθόλου το "δικαιώθηκα" ή "δεν δικαιώθηκα" σε κάτι, το οποίο γυρνώντας προς τα πίσω δεν θα μας έχει μείνει ίσως και καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος που τα κακά τα πετάω πίσω. Σαν να έχω ένα σακουλάκι με πέτρες και τις πετάω γιατί δεν θέλω να προχωρήσω με βάρος. Θέλω να προχωράω ανάλαφρα μπροστά. Οπότε για μένα εκεί είναι το στοίχημα στο πως θα συνθέσουμε τις απόψεις μας, τις αντιλήψεις μας και όλοι μαζί θα πάμε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα δίνει στον πολίτη μια καθαρή και διαφανή ενημέρωση για το που πάει η χώρα".

Για το δελτίο της ΝΕΤ τονίζει πως...

"Υπάρχει πλουραλισμός στα κανάλια, όπως υπάρχει και το ζάπινγκ. Ο κόσμος μπορεί πια να βρει ενημέρωση από αρκετές πηγές - τηλεοπτικές, ιντερνετικές, ραδιοφωνικές , κι έτσι εγώ δεν θα μείνω στο ότι βλέπεις μόνο εμένα, οπότε εγώ σου παρέχω τα πάντα ή δεν σου παρέχω τίποτα. Είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία πηγών που ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Κι εγώ πιστεύω στην κρίση του. Αλίμονο κι αν δεν πιστεύαμε, έτσι; Κυρίως, όταν είναι τόσο ζωντανό όσο είναι η τηλεόραση, η οποία είναι το πιο ζωντανό μέσο που υπάρχει, περισσότερο και από το ίντερνετ. Το ίντερνετ έχει την ταχύτητα, τον πλουραλισμό, την πολυφωνία, τη δυνατότητα του σχολίου και της κρίσης, όμως δεν έχει το πρόσωπο σου. Το πρόσωπο των ανθρώπων είναι σπαθί. Η κίνηση του σώματος, ο τρόπος που μεταδίδεις κάτι, ο τρόπος που ρωτάς, που απαντάς... Νομίζω ότι η αμεσότητα που έχει η τηλεόραση παρέχει το πιο έντιμο στοιχείο για να σε καταλάβει ο άλλος, να καταλάβει τι του δίνεις, πως το δίνεις. Εγώ, πάντως, καταλαβαίνω όταν είμαι ο θεατής. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά»


Kim Kardashian: Κλείνει τα 32 και ετοιμάζεται για νέα πρόταση γάμου

Ο προηγούμενος γάμος της έκανε ρεκόρ για τη μικρή του διάρκεια, ίσως τώρα έχει μεγαλύτερη τύχη.
Η Kim Kardashian κλείνει τα 32 της χρόνια και ο Kanye West ετοιμάζεται όπως αναφέρουν δημοσιεύματα να της κάνει πρόταση γάμου. Το γεγονός ότι κάτι συμβαίνει επιβεβαίωσε και ο Ryan Seacrest στη διάρκεια της εκπομπής του και μάλιστα ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα για την υπόθεση.

Μάκης Πουνέντης: Φεύγει από τον Ρυθμό και από τη Heaven

Θα τον ακολουθήσουν Ηλιάκη και Μπεκατώρου;
Εκτός ομίλου ΑΝΤ1  βρίσκεται από σήμερα ο Μάκης Πουνέντης. Αποχωρεί δηλαδή, τόσο από τη διεύθυνση της δισκογραφικής εταιρίας «Heaven» όσο και του ραδιοσταθμού «Ρυθμός 94.9». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-tetRadio ο Μάκης Πουνέντης κατέθεσε ήδη την παραίτησή του στην ιδιοκτησία του ομίλου και, καθώς όλα δείχνουν, αυτή θα γίνει αποδεκτή. Απομένει ένα ή δύο ακόμα τυπικά ραντεβού αλλά μάλλον η πορεία και των δύο πλευρών είναι προδιαγεγραμμένη. Και χωριστή από εδώ και στο εξής. 
Ως γνωστόν, επικεφαλής του «ANTENNA RADIO Group» είναι ο Eric Hansen - εδώ και η προ εβδομάδων ανακοίνωση του ομίλου. Στην Αθήνα τα δύο ραδιόφωνα που ανήκουν στον όμιλο είναι ο «Easy 97.2» (πρώην «Αντ1 97.2») και ο «Ρυθμός 94.9». Οι μεταξύ τους σχέσεις -του Δανού και του Πουνέντη- ήταν από τραγικές έως ανύπαρκτες. Μέχρι που επήλθε η οριστική ρήξη. Ειρήσθω εν παρόδω, η πιθανότητα να ακολουθήσουν κι άλλες απολύσεις στον όμιλο, δεν είναι μικρή. Ενώ φυσικά αναμένονται ανακατατάξεις και στη δισκογραφία. Ούτως ή άλλως. Ειδικά όταν αιωρείται στο κενό χωρίς πυξίδα και η πρώην Universal. 
Ο Μάκης Πουνέντης πιθανόν να αποχωρήσει μαζί με την πρωινή εκπομπή του, με όλο το team - Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποχαιρετήσουν τους ακροατές του σταθμού κουνώντας προφανώς μαντήλι για κάποια άλλη συχνότητα, ίσως όχι και τόσο μακρινή. Τα στοιχήματα και οι προσφορές μπαίνουν ήδη στο ταμπλό...


Για τελευταία φορά κάθησε πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού που στις μέρες του, εκτοξεύτηκε στην κορυφή...
Με πολύ συγκίνηση, ο Μάκης Πουνέντης, αποχαιρέτισε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 949, μετά από σχεδόν 9 χρόνια συνεργασίας και αφού, έδωσε εκ νέου ραντεβού στο μέλλον... Αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Κυριακού και συγκεκριμένα τον Θοδωρή και τον Μίνω Κυριακού, που τον πίστεψαν και τον εμπιστεύτηκαν τόσα χρόνια, μίλησε για όσους τυχόν τον πρόδωσαν και πρόδωσε :

"Σε κάποιους που ίσως να με πρόδωσαν, να μην έδωσαν όσα πίστευα, ίσως να το έχω κάνει κι εγώ αυτό σε κάποιους...Είναι κάρμα. Δεν κρατάω κακίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες του ΡΥΘΜΟΥ και την οικογένεια Κυριακού, που με πίστεψε, με στήριξε και με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως τον Θοδωρή Κυριακού, που είναι και φίλος. Για το τέλος αφήνω τα κορίτσια μου...". (Mαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου) Ήταν τα πιο ευχάριστα πρωινά μου ξυπνήματα!


"Νιώθω ότι κάποια στιγμή από τον ΡΥΘΜΟ θα τα ξαναπούμε. Για το τέλος επέλεξα ένα τραγούδι που δεν πάιξαμε ποτέ από τον ΡΥΘΜΟ, μιας και παίζουμε ελληνικά, αλλά είναι ένα κομμάτι που το ακούω, σε μοναχικές στιγμές σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ..."Τέλος.Είμαι γρουσούζα.Για πρώτη χρονιά κατάφερα να ξυπνάω νωρίς και να τους ακούω και ήρθαν τα πάνω κάτω.Δεν με νοιάζουν οι αιτίες της αποχώρησης.Αυτό που με νοιάζει είναι να βρουν γρήγορα νέα στέγη!!Ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς τα φοβερά ανέκδοτα και το γάργαρο γέλιο του Μάκη???Ρωτώ εγώ!!!

Kristen Stewart- Robert Pattinson: δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν οι ίδιοι


Αφού διέρρευσαν φωτογραφίες των δυο τους στη νέα έπαυλη της Kristen Stewart, οι φήμες για ψεύτικο ειδύλλιο ξαναφούντωσαν για το διάσημο ζευγάρι κάνοντάς τους αυτή τη φορά να τις διαψεύσουν οι ίδιοι.
Έτσι, με μια κοινή φωτογραφία τους στο Twitter, λίγη ώρα μετά την δημοσίευση των παπαρατσίστικων φωτό ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart επιβεβαιώνον πως είναι μαζί και πιο καλά από ποτέ.

«Γειά! Κοιτάξτε ποιος κάθεται δίπλα μου. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα γεια και να σας δώσουμε την απόδειξη ότι είμαστε αληθινοί», γράφει ο δημοφιλής ηθοποιός στο προφίλ του κάνοντας άλλη μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση της καλής του με τους θαυμαστές του που δεν τη συμπαθούν πια καθόλου.
Ετοιμαστείτε για την κοινή τους εμφάνιση στις 12 Νοέμβρη στην παγκόσμια πρεμιέρα του Twilight που αναμένεται να είναι το θέμα της χρονιάς.

Η Ε. Μελέτη θα παρουσιάσει τα Καλλιστεία 2012
Τα  Καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς επιστρέφουν μέσα από το Tlife.
Η παρουσιάστρια της Μεσημεριανής Μελέτης θα αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο, συντονίζοντας από τη σκηνή τα κορίτσια που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, λειτουργώντας σαν δίαυλος επικοινωνίας με την κριτική επιτροπή και φυσικά έχοντας την χαρά να μάθει πρώτη από όλους στο τέλος της βραδιάς το αποτέλεσμα, αφού θα είναι εκείνη που θα ανοίξει τον (διάσημο πλέον) φάκελο. 
Πωπω!!Και είχα μια φαγούρα για τα καλλιστεία άλλο πράγμα!!Αφού φοβήθηκα για ψείρες καλέ!!!!!!
Εδώ ο κόσμος καίγεται,και αυτό χτενίζεται που λέει και ο σοφός λαός!!!!!!!


Madonna: Ακύρωσε συναυλία λόγω προβλήματος υγείας

Να υποθέσουμε ότι οι... κατάρες των κατοίκων του Κολοράντο έπιασαν;
Η Madonna αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία της στο Ντάλας που θα γινόταν το βράδυ του Σαββάτου λόγω λαρυγγίτιδας. Με μία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της οι συνεργάτες της αναφέρουν ότι οι γιατροί συνέστησαν στη ντίβα της ΠΟΠ να μην εμφανιστεί στη σκηνή λόγω του προβλήματος στο λαιμό της και για 36 ώρες να μείνει σε αφωνία προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Όσοι είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο αναφέρεται στην ανακοίνωση θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους ενώ τονίζεται ότι η Madonna λυπάται πολύ που προέκυψε αυτό το πρόβλημα.


Η νυχτερινή αντεπίθεση που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Πώς θα ενισχύσει την prime time και την late time ζώνη του το κανάλι του Αμαρουσίου;
Έχοντας κυριαρχήσει στην πρωινή ζώνη με το τετράωρο "Πρωινό ΑΝΤ1" και τον Γιώργο Παπαδάκη. τα στελέχη του καναλιού βάζουν στόχο την άνοδο των ποσοστών στη βραδινή ζώνη που δέχεται το τελευταίο διάστημα νέο πλήγμα από τα προγράμματα του ALPHA.

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης την 29η Οκτωβρίου, όπως γράφει η Real, ο ΑΝΤ1 επαναφέρει τους Ράδιο Αρβύλα από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη στις 23:00, ενώ σπάει στα δύο το "ΟΛΑ 13". Η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη θα μεταδίδεται πλεόν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα μεσάνυχτα. Συνεχίζει η προβολή της τουρκικής σειράς "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" κάθε βράδυ στις 21:00, καθώς έχει καταφέρει δυνατό χτύπημα στην αντίπαλό του Sila. Πρεμιέρα θα κάνει και ο 8ος κύκλος του Grey's Anatomy, τα επεισόδια του οποίου θα μεταδίσονται στις 22:00. Όσο για τα νέα προγράμματα... ακόμα καθυστερούν.

Τι συμβαίνει με το Dancing;

Για τις 11 Νοεμβρίου δρομολογείται η πρεμιέρα του DWTS, σύμφωνα με την Real, το οποίο για πρώτη φορά δεν θα ανατεθεί σε εταιρεία παραγωγης, αλλά θα γίνει εσωτερική παραγωγή του καναλιού με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Όλοι οι μισθοί θα υποστούν μείωση άνω του 50%, ενώ ακόμα υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την Ζέτα Μακρυπούλια και την μείωση των απολαβών της, αν και φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία.Robert Pattinson: Φωτογράφηση με φόντο το Sydney Harbor

Με μία ξεχωριστή φωτογράφηση ο Robert Pattinson άρχισε την προώθηση του Breaking Dawn Part 2.
Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αυστραλία και ήδη πόζαρε με φόντο το λιμάνι του Σίδνεϊ δίνοντας μια πρώτη γεύση στους φαν του Twilight από τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι και την μεγάλη πρεμιέρα. Στις 14 Νοεμβρίου το τελευταίο κεφάλαιο του Twilight Saga θα έρθει και στη χώρα μας.


Νίκος Μουτσινάς:Ξεκινά γυρίσματα για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»;

«Ο πιο Αδύναμος κρίκος», το παιχνίδι που ήταν να παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha, επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στα σχέδια του καναλιού.
 Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στην Κάντζα σκέφτονται πλέον σοβαρά να αρχίσουν τα γυρίσματα του παιχνιδιού προκειμένου να μπορέσει να βγει στον αέρα πριν από το τέλος Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε ποτέ του πόσο θα ήθελε να παρουσιάσει αυτό το παιχνίδι που έβλεπε στο παρελθόν με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα καθώς θεωρεί ότι του ταιριάζει. «Ήταν δική του πρόταση πριν από δύο χρόνια, όταν ακόμη στον σταθμό υπήρχαν οι Γερμανοί του RTL . Η πρότασή του μάλιστα έγινε αποδεκτή αλλά μετά ήρθε η κρίση, οι Γερμανοί έφυγαν και έγινε μια προσπάθεια να βελτιωθούν τα οικονομικά του σταθμού με νέες μειώσεις. Τώρα όμως που τα νούμερα τηλεθέασης του alpha παίρνουν ανοδική πορεία, στον σταθμό το ξανασκέφτονται σοβαρά» δηλώνει πηγή 

Britney Spears: Παντρεύεται μετά το X-Factor


Αρραβωνιάστηκε εδώ και μερικούς μήνες και τώρα απ' ότι φαίνεται αποφάσισε να προχωρήσει και στο γάμο.
Η Britney Spears θα ντυθεί και πάλι... νυφούλα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της στο X-Factor. Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια και ο Jason Trawick αποφάσισαν να ορίσουν ημερομηνία. Μάλιστα η Spears έχει βάλει σκοπό να είναι όλα τέλεια στην τελετή. Γυμνάζεται καθημερινά για να είναι σε θέση να φορέσει το πιο τέλειο νυφικό και ήδη έχει αρχίσει να προγραμματίζει τα της τελετής.


Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη:Βάφτισαν τον γιο τους!

Κάτω από άκρα μυστικότητα και σε στενό κύκλο, με παρόντες μονο λίγους φίλους και συγγενείς, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους. 
 Ο γιος της οικογένειας Ρουβά απέκτησε το όνομα Αλέξανδρος το απόγευμα της Κυριακής σε μια σεμνή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όσοι βρέθηκαν στην τελετή είχαν δώσει νωρίτερα το «παρών» και στο σπίτι του ζευγαριού στην περιοχή του Νέου Βουτζά. 

Η βάφτιση έγινε σε εκκλησία κοντά στο σπίτι της οικογένειας, ενώ μετά την τελετή ακολούθησε ένα μικρό πάρτι προς τιμήν του νεοφώτιστου. Η κάμερα του Star, μάλιστα, συνέλαβε τον Σάκη Ρουβά μαζί με την εγκυμονούσα Κάτια Ζυγούλη, τον μικρό Αλέξανδρο και τη μεγάλη κόρη τους, Αναστασία, αμέσως μετά τη βάφτιση, ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους με το αυτοκίνητό τους. 


Adele: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται μετά τη γέννηση του γιου της

Μπορεί να έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο κάποιοι θέλησαν να την τρομάξουν λίγο αφότου έγινε μανούλα. Ο λόγος για την Adele που έγινε στόχος των trolls του διαδικτύου και δέχτηκε απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα για το μωράκι της.
 Παρόλο που τα μηνύματα των θαυμαστών της και οι ευχές για την έλευση του μωρού ήταν πολλά, ωστόσο υπήρξαν κάποια μηνύματα στο twitter που έκαναν την γλυκιά Adele να χάσει το χαμόγελο από τα χείλη της.

Ένα από τα σχόλια ανέφερε χαρακτηριστικά “Είναι το μωρό της Adele χοντρό και ανάπηρο; Απλώς σκοτώστε τό!”, ενώ σε άλλα tweets ανέφεραν πως η Adele θα έχει πολύ περισσότερο υλικό για να γράψει αν υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη ή αν πεθάνει ο γιος της. Δεν έλειψαν και αυτοί, βέβαια, που ανέφεραν πως δεν κατάλαβαν πως ήταν έγκυος επειδή είναι υπέρβαρη.
 Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Adele δεν είναι η πρώτη που δέχεται απειλητικά μηνύματα στο διαδίκτυο, καθώς και άλλοι διάσημοι έχουν πέσει θύματα των trolls και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν θα αντιδράσει σε αυτά τα μηνύματα και θα κινηθεί νομικά.Αυτό ήταν και για σήμερα!!Χουχουλιάστε,πιείτε ζεστό καφεδάκι και απολαύστε αυτόν τον καιρό!!
Θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα!!
Πολλά φιλιά!!


By Menia


Σχόλια