THE A CITY NEWS

Χαίρετε κυρίες και κύριοι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

{*}Συνάντηση με τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ’ θα έχει σήμερα στο Βατικανό ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή του επαφή με τον Ιταλό ομόλογό του Mario Monti κατάφερε να εξασφαλίσει την αλληλεγγύη της Ιταλίας αναφορικά με τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής προεδρίας «(…) Οι πρωθυπουργοί Mario Monti και ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβαν την πεποίθησή τους σχετικά με την απόλυτη αναγκαιότητα να τύχει υπεράσπισης η ακεραιότητα της ευρωζώνης, να σταθεροποιηθούν οι αγορές και να συνεχιστεί η διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της έκθεσης του προέδρου βαν Ρομπέι.

Ο πρωθυπουργός Monti εκθείασε το έργο που ο Έλληνας πρωθυπουργός επιτελεί και ενθάρρυνε την ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει σε αυτήν την κατεύθυνση, σταθεροποιώντας τη δημόσια οικονομία και εφαρμόζοντας όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη και για την στήριξη της απασχόλησης».
{*}Φανερά ενοχλημένος είναι ο Πρωθυπουργός τόσο με τα σενάρια που διακινήθηκαν για την επιβολή νέου κεφαλικού φόρου όσο και με το δημοσίευμα του Reuters που ανέφερε ότι η έκθεση της τρόικας μπορεί να καθυστερήσει λόγω των εκλογών στις ΗΠΑ.Ο Αντώνης Σαμαράς διέψευσε με δηλώσεις του το ενδεχόμενο επιβολής νέου "χαρατσιού", ενώ σε ότι αφορά το δημοσίευμα του Reuters κυβερνητικές πηγές λένε: "Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και η έκθεση της τρόικας αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα και δεν σχετίζεται με τις εκλογές στις ΗΠΑ".

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ , κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι ο "σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρος:Η διαπραγμάτευση πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα". Και προσθέτουν : "Οι όποιες αποφάσεις να περάσουν από το Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου και αμέσως μετά στη Σύνοδο Κορυφής".

Οι ίδιοι παράγοντες λένε ότι οι τελικές αποφάσεις πάντα λαμβάνονται από τους ηγέτες και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς. Ωστόσο, τονίζουν ότι, υπάρχει περίπτωση μετά τη Σύνοδο Κορυφής κι αν δεν έχει λήξει το ελληνικό ζήτημα, να υπάρξει νέα έκτακτη Σύνοδος του Eurogroup μέσα στον Οκτώβριο κι εκεί να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη χώρα.

Το Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζει την ανάγκη να φτάσουν γρήγορα τα χρήματα από τη δόση στη χώρα ώστε να κατευθυνθούν προς δύο προορισμούς : την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εξόφληση των ιδιωτών από το κράτος.

Σε ότι αφορά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για ένταση μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων, κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι "κάθε κόμμα έχει τις δικές του ισορροπίες" και ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα ανασχηματισμού.{*}Συνεχίζεται η πτώση των ασφαλίσεων Ζωής σύμφωνα με την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος για την παραγωγή ασφαλίστρων επταμήνου (Ιανουάριος - Ιούλιος) 2012.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία - αν αφαιρεθεί η επίδραση του κλάδου "Ασφαλίσεις Ζωής συνδεδεμένες με επενδύσεις" - η παραγωγή των ασφαλίσεων Ζωής είναι συνολικά μειωμένη κατά 10,8% σε σχέση με τον αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2011.Αντίστοιχα, η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων (Ζωής και Ζημιών) είναι μειωμένη κατά 11,1%. Για το σύνολο των κλάδων (Ασφαλίσεις Ζωής, Ασφαλίσεις κατά Ζημιών, Αστική ευθύνη οχημάτων, Λοιποί κλάδοι κατά Ζημιών) η παραγωγή εμφανίζεται στο επτάμηνο να φτάνει στο -6,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη πτώση εμφανίζεται στον κλάδο "Αστική Ευθύνη Οχημάτων" (-13,2%).
Συνολικά, στην έρευνα ανταποκρίθηκαν 62 ασφαλιστικές επιχειρήσεις-μέλη, οι οποίες συγκέντρωναν το 93,9% της παραγωγής ασφαλίστρων στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών και το 99,3% των ασφαλίσεων Ζωής το 2011. Από τις επιχειρήσεις, οι 22 δραστηριοποιήθηκαν στις ασφαλίσεις Ζωής και 51 στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών.
{*}Ένας νεαρός άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής από σιβηρική τίγρη στο ζωολογικό πάρκο του Μπρονξ στη βόρεια Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πυροσβέστες της πόλης.

"Ένας άνδρας ηλικίας 25 ετών πήδησε σε ένα μεγάλο λάκκο όπου βρίσκονταν τίγρεις. Ένα από τα αιλουροειδή τού επιτέθηκε και τον τραυματίστηκε βαριά", δήλωσε ο Φρανκ Ντόγερ, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης.Το προσωπικό της υπηρεσίας εκτάκτων καταστάσεων του ζωολογικού πάρκου αντέδρασε γρήγορα και ανέσυρε από το σημείο αυτό τον άνδρα, κάνοντας χρήση πυροσβεστήρων ώστε να απωθήσει το ζώο.

Ο άνδρας διέσχιζε τον υπερυψωμένο μονόδρομο του πάρκου χθες το απόγευμα και ξαφνικά βγήκε από το αυτοκίνητο, αφαίρεσε μια περίφραξη γύρω από τον λάκκο μέσα στον οποίο ήταν οι τίγρεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του ζωολογικού πάρκου.

Αξιωματούχοι του ζωολογικού πάρκου και της πυροσβεστικής είπαν ότι η τίγρης δάγκωσε τον άνδρα στη διάρκεια των περίπου 10 λεπτών που ήταν μόνος μαζί της. Ο άνδρας φέρει πολύ άσχημα τραύματα στα χέρια, τον κορμό, τον ώμο και ένα βαρύτατο τραύμα στο πόδι. Διακομίσθηκε από τους πυροσβέστες στο νοσοκομείο Jacobi σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσθεσαν.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε αργότερα ότι η κατάσταση του τραυματία είναι σταθερή.

Η ανακοίνωση του ζωολογικού πάρκου αναφέρει ότι η εν λόγω τίγρης της Σιβηρίας είναι αρσενική, ονομάζεται Μπασούτα, είναι 11 ετών και ζυγίζει 180 κιΟ διευθυντής του πάρκου Τζιμ Μπρεχένι είπε ότι πρόκειται για "ένα σπάνιο περιστατικό το οποίο σημειώθηκε γιατί κάποιος προσπάθησε να θέσει σε κίνδυνο τις τίγρεις. Η τίγρης δεν έκανε τίποτε λάθος στην περίπτωση αυτή. Αν η αντίδραση του προσωπικού διάσωσης δεν ήταν άμεση, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο", πρόσθεσε.
{*}Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Ann Romney, σύζυγος του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την Αμερικανική προεδρία, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Κολοράντο, εξαιτίας καπνού που κατέκλυσε την καμπίνα των επιβατών, δήλωσε στο Πρακτορείο Reuters η εκπρόσωπος της προεκλογικής καμπάνιας του Mit Romney ,Sara Heily.Καθώς φαίνεται, η καμπίνα των επιβατών κατακλύστηκε από καπνό εξαιτίας βραχυκυκλώματος στο ηλεκτρικό σύστημα του αεροσκάφους, το οποίο προκάλεσε φωτιά. Η Heily επιβεβαίωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η Ann Romney δεν τραυματίστηκε.

Το τζετ στο οποίο επέβαινε η Ann Romney , πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Νεμπράσκα προς το Λος Άντζελες, αλλά εξαιτίας του βραχυκυκλώματος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Η Heily δήλωσε στο Reuters ότι πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο αεροδρόμιο κατά την προσγείωση του αεροσκάφους.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αεροσκάφος του μετέφερε την κυρία Romney στο Λος Άντζελες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ στις 16:25 (τοπική ώρα). Όπως καταλαβαίνουμε, η καμπίνα κατακλύστηκε από καπνό. Το προσωπικό και η κυρία Romney είναι ασφαλείς" δήλωσε υπάλληλος των Μυστικών Υπηρεσιών.

{*}Η αυξημένη τιμή της βενζίνης έχει οδηγήσει τους κλέφτες στην υιοθέτηση νέων… «συνηθειών». Συγκεκριμένα, οδηγοί Ι.Χ. αυτοκινήτων στην Ξάνθη, καταγγέλλουν ότι πέφτουν θύματα κλοπών κατά τη διάρκεια της νύχτας.Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, παρκάρουν τα οχήματά τους έχοντας βενζίνη στο ντεπόζιτο των οχημάτων τους και το πρωί τα βρίσκουν άδεια.

Σπείρες ληστών ή ακόμη και μεμονωμένες περιπτώσεις επιτήδειων προσεγγίζουν τα παρκαρισμένα οχήματα, και χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιους μηχανισμούς -αφού παραβιάσουν το πορτάκι του ντεπόζιτου- αφαιρούν τη βενζίνη.

Οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, και επισημαίνουν ότι δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε τη νύχτα, αφού το ξημέρωμα μπορεί να τους βρει με άδεια… ντεπόζιτα!

{*}O Bob Dylan είναι δεύτερο φαβορί για να κερδίσει το Νόμπελ λογοτεχνίας! Στην πραγματικότητα, βέβαια, οι πιθανότητές του είναι πολύ λιγότερες, αλλά οι στοιχηματικές αποδόσεις του βρίσκονται χαμηλά επειδή πολύς κόσμος έχει ποντάρει υπέρ του. Η απόδοσή του να κερδίσει είναι αυτήν τη στιγμή 10 προς 1.Σύμφωνα με τη Ladbrokes, ο Dylan έπεσε από το 33/1 στο 10/1 εξαιτίας αρκετά στοιχημάτων αξίας πάνω από 100 λίρες. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα υπέρ του ήρθε από τη Νορβηγία.

Ο Dylan, εκτός από τη μουσική του, έχει εκδώσει το 1971 συλλογή ποίησης και πρόζας, όπως επίσης και τα απομνημονεύματά του το 2004, για τα οποία ετοιμάζει δεύτερο μέρος αυτήν την περίοδο.

Η Ladbrokes παραδέχεται ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει ποτέ Νόμπελ ο Bob Dylan, ωστόσο οι οπαδοί του εξακολουθούν να ποντάρουν υπέρ του.

{*}Στις 9 Νοεμβρίου o Javier Bardem κάνει πρεμιέρα ως "πολύ κακός για να πεθάνει" δίπλα στον Commander Bond με το "Skyfall". Δεν έχει ανάγκη κανένα δημοσιοσχετίστικο τρικ, εντούτοις φωτογραφίζεται από τον Nathaniel Goldberg για το τεύχος Οκτωβρίου του GQ.Να σημειωθεί πως το εν λόγω τεύχος κυκλοφορεί με δύο εναλλακτικά εξώφυλλα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
{*}Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία παγκόσμια ρεκόρ κατάφεραν να καταρρίψουν οι οδηγοί της Hot wheels.

Το τελευταίο τους κατόρθωμα έγινε από τον Brent Fletcher με ένα ειδικά διαμορφωμένο για το εγχείρημα buggy πραγματοποιώντας ένα άλμα κάνοντας μια πλήρη περιστροφή στον αέρα.Αφού και αυτή η απόπειρα ήταν επιτυχημένη, η σελίδα στο βιβλίο Γκίνες τους ανήκει…

Δείτε και τα τρία ρεκόρ για να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι της Hot Wheels έχουν βάλει σκοπό να αλλάξουν τους νόμους της φυσικής ή μάλλον να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτά που κάναμε όταν παίζαμε μικροί με τα αυτοκινητάκια γίνονται και στην πραγματικότητα…
{*}Ο νέος ΠΑΟΚ του 2012 -2013 η ομάδα του Γιώργου Δώνη φαίνεται να είναι μονταρισμένος.

Ο προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα-κλειδιά που θα δράσουν στη φετινή Souper-League και θα φτάσουν το Παοκ όσο πιο ψηλά μπορούν.ΟΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ

Μόλις τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντικατασταθεί ούτε λεπτό. Έχουν δηλαδή το 7Χ90. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Γλύκο, Στέφανο Αθανασιάδη και Μπογκάνι Κουμάλο. Θα έλεγε κανείς ότι από αυτούς τους τρεις ξεκινάει -μέχρι στιγμής- η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΠΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ

Στην δεύτερη βαθμίδα ακολουθούν έξι ποδοσφαιριστές που παίζουν πολύ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη και έχουν αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Οι Κάτσε και Γεωργιάδης έχουν αγωνιστεί και στα εφτά παιχνίδια, σε κάποια όμως μπήκαν ως αλλαγή. Ο Γεωργιάδης έχει έξι ματς ως βασικός και ένα ως αλλαγή, ενώ ο Κάτσε 5+2.
Ακολουθούν με έξι συμμετοχές και πολύ χρόνο οι: Λίνο, Ρομπέρ, Φωτάκης, Γιάννου.
ΚΑΙΡΟΣ
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-09-2012 
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
Αυτες ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας.

Θα τα ξαναπούμε αύριο.

Καλό υπόλοιπο Σαββάτου.

Σχόλια