Dark Stories..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΙ ΦΙΛΕΣ..
Κάποτε ήταν δυο φίλες, η μια βασανιζόταν χρόνια από κρίσεις. Ζούσε με τον αδελφό της, ο οποίος την συντηρούσε. Η κατάσταση της κοπέλας ήταν τόσο άσχημη, που πολλές φορές δεν μπορούσε να βγει καθόλου από το σπίτι. Κάποια μέρα οι δυο φίλες είχαν ένα μικρό τσακωμό και έκαναν να βρεθούν δυο χρόνια.
Κάποιο βράδυ, η φίλη της άρρωστης κοπέλας ήταν μόνη της στο σπίτι, όταν χτύπησε το κουδούνι. Όταν άνοιξε διαπίστωσε ξαφνιασμένη ότι ήταν η παλιά της φίλη. Εκείνη την ώρα το ρολόι χτύπησε έντεκα. Όταν η κοπέλα προσπάθησε να αγκαλιάσει την παλιά της φίλη, εκείνη αποτραβήχτηκε επειδή όπως είπε, δεν αισθανόταν πολύ καλά και ετοιμαζόταν για ένα μεγάλο ταξίδι. Στην άλλη κοπέλα έκανε εντύπωση πως ο αδελφός της θα την άφηνε να κάνει κάτι τέτοιο στην κατάσταση που ήταν, αλλά δεν είπε τίποτα.
Αφού μίλησαν λίγο για τα παλιά, η άρρωστη κοπέλα είπε ότι ήρθε η ώρα να φύγει. Λίγο πριν βγει από την πόρτα γύρισε και έδωσε στην φίλη της ένα μικρό κουτάκι. Όταν το άνοιξε η κοπέλα βρήκε μέσα ένα κουμπί, από το φόρεμα που φόραγε η άρρωστη φίλη της εκείνη την στιγμή. Την ευχαρίστησε για το δώρο χωρίς να της πει τίποτα μιας και ήξερε ότι η κοπέλα ήταν πάντα λίγο παράξενη. Τελικά η κοπέλα απομακρύνθηκε περπατώντας ώσπου σε μια στροφή του δρόμου την έχασε από τα μάτια της. Η ώρα ήταν δυο παρά τέταρτο.
Την άλλη μέρα η κοπέλα αποφάσισε να πάει να δει πως ήταν η φίλη της πριν από το ταξίδι που θα έκανε αλλά στο σπίτι βρήκε μονό τον αδελφό της. Της είπε ότι η αδελφή του είχε πεθάνει το προηγούμενο βράδυ γύρω στις έντεκα. Σοκαρισμένη η κοπέλα του είπε τι έγινε το βράδυ στο σπίτι της αλλά εκείνος όπως ήταν φυσικό, την πέρασε για τρελή. Τότε ήταν που η κοπέλα θυμήθηκε το δώρο της φίλης της και όταν το είδε ο αδελφός της σοκαρίστηκε. Όπως είπε, πραγματικά το κουμπί ήταν από το φόρεμα που το είχαν φορέσει στην αδελφή του, για να την κηδέψουν.
Η άτυχη κοπέλα, πίστεψαν ότι πήγε για τελευταία φορά (έστω και σαν φάντασμα) να δει την φίλη της που την αγαπούσε τόσο πολύ. Πολλές φορές η αγάπη είναι τόσο δυνατή, που δεν εμποδίζει τίποτα αυτόν που την νιώθει, ούτε ο ίδιος ο θάνατος


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΤΕΛΕΤΗ......

Σε ένα χωριό στην ορεινή Ναυπακτία υπάρχει μια ιστορία η οποία είναι ευρέως γνωστή, πόσο μάλλον και αληθινή αφού μου την έχει διηγηθεί ο αδερφός του πατέρα μου ο οποίος ζει μόνιμα εκεί και πλέον ξεχωρίζει τους μύθους από τις αλήθειες.
Πριν από περίπου 10 χρόνια ένας χωρικός είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν από την Εύβοια. Ήταν καιρό μαζί και προσπαθούσαν να ισομοιράζουν την απόσταση που τους χώριζε, αν και ο χωρικός δεν ήθελε να τη γνωρίσει ακόμα στους δικούς του, καθώς η κοπέλα ”έκρυβε” ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο μυστικό το οποίο αν γινόταν γνωστό θα διακινδύνευε η φήμη της οικογένειας του νέου όπως επίσης και η δικιά του. Έτσι συνεχίστηκε για πού καιρό αυτή η ιστορία…
Μια μέρα που ο νέος ήταν σπίτι της κοπέλας του, του αποκάλυψε αυτό που έκρυβε: ήταν σατανίστρια! Έκανε τελετές, μαύρη μαγεία και όλα αυτά που επακολουθούν… Έτσι λοιπόν, εκείνος της ζήτησε να κάνει μια τελετή και να είναι και εκείνος παρών. Η κοπέλα αν και είχε πολλές επιφυλάξεις δέχτηκε αν και κατά βάθος δεν ήθελε… Για αρχή, έκανε ένα κύκλο στο πάτωμα και ζωγράφισε ένα σταυρό μέσα και του είπε του χωρικού: «ότι και να γίνει, όμως και να με δεις να είμαι, μην τολμήσεις και βγεις από τον κύκλο, σε προειδοποιώ επειδή σε αγαπάω και θέλω να είσαι ασφαλής». Έτσι έγινε. Κάθισε ο νέος στον κύκλο και η κοπέλα του απέναντι από ένα καθρέφτη, εντελώς γυμνή, στο ένα χέρι κρατούσε ένα μαστίγιο και άρχισε και έλεγε κάτι ακαταλαβίστικες λέξεις, προφανώς έλεγε τη Σολομωνική. Ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται μπροστά  στα έντρομα μάτια του νέου, τραγόμορφα όντα, γυμνά και εκείνα και να φωνάζουν άγρια στην κοπέλα (πάντα στη Σολομωνική), η οποία τα χτυπούσε με το μαστίγιο! Όσο πιο πολύ περνούσε η ώρα τόσο πιο πολλά τέτοια όντα εμφανίζονταν με την κορυφαία στιγμή ότι μαζί με την ώρα που κυλούσε, άλλαζε και η μορφή της κοπέλας και μεταμορφωνόταν και εκείνη σε τραγόμορφη!
Όταν τελείωσε η διαδικασία είχαν περάσει 3-4 ώρες και ο χωρικός έντρομος αποφάσισε να φύγει την επόμενη μέρα για Ναύπακτο. Όντως την επόμενη μέρα ήταν στο πατρικό του και εξιστορούσε τα γεγονότα στους δικούς του. Εκείνοι ανησύχησαν πολύ για την τύχη του γιου τους και αποφάσισαν να μην τον ξαναφήσουν να δει την αγαπημένη του. Όταν κατάλαβε αυτός τη συνωμοσία των γονιών του κλείστηκε στο σπίτι και μετά από καιρό τρελάθηκε και αυτοκτόνησε.
Από τότε η μητέρα του ασχολείται με μαγεία και ouija προσπαθώντας να επικοινωνήσει με το νεκρό γιο της… Αποκορύφωμα το γεγονός ότι την έχει δει ο θείος μου να κλέβει λάδι από τον τάφο του στο νεκροταφείο.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ???


Σχόλια

 1. Το πρώτο πολύ όμορφο.
  Το δεύτερο λίγο αγριευτικό και μακάβριο.
  Εγώ απεχθάνομαι να ακούω για μαγείες ενώ δεν με φοβίζει ο θάνατος και οι πεθαμένες ψυχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Periergo ayto p les...oso gia tis istories sinfwnw k se eyxaristw gia to sxolio!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. i prwti istoria.grrrrr me tromaxe ligaki!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η πρώτη γιατί είναι πιο πιθανόν να έχει συμβεί από τη δεύτερη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η πρώτη μου άρεσε καλύτερα! Και η δεύτερη δεν είναι άσχημη, αλλά δεν μου άρεσε πολύ το τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου