Τhe....A Cinema

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 Jump Street
Πρωταγωνιστούν:Channing Tatum,Jonah Hill, Ellie Kemper,Ice Cube,Johnny Depp 
Yπόθεση:Ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum) ήταν κάποτε συμμαθητές και καθόλου φίλοι. Ο πρώτος ήταν ο σπασίκλας και ο δεύτερος ο αθληταράς που τον κοπάναγε. Αρκετά χρόνια μετά, συμφιλιωμένοι, αποφοιτούν μαζί (και όπως-όπως) από τη σχολή της αστυνομίας και ανυπομονούν για να ριχτούν στην περιπέτεια της δουλειάς. Επειδή όμως δεν είναι και αυτό που λέμε "αστέρια", μετατίθενται άρον-άρον σε ένα παλιό, undercover πρόγραμμα της αστυνομίας. Πλέον, οι δύο συνάδελφοι θα δίνουν αναφορά στο τμήμα της 21 Jump Street και τον Capt. Dickson (Ice Cube), ενώ αποστολή τους θα είναι να γυρίσουν ξανά στα θρανία. Εκεί, θα πρέπει να παριστάνουν τα λυκειόπαιδα - κάτι που το φιζίκ τους το επιτρέπει, ενώ ως μυστικοί αστυνομικοί που είναι (;) καλούνται να εξαρθρώσουν ένα εξόχως επικίνδυνο και περίπλοκο κύκλωμα ναρκωτικών. Κι ενώ ο αυτοπεριορισμός δεν είναι το δυνατό τους σημείο, πρέπει εκτός από το έγκλημα να τα βάλουν και με ό,τι νόμιζαν πως είχαν αφήσει πίσω: την εφηβεία!Poker Face
Πρωταγωνιστούν:Αλκης Κούρκουλος,Εύη Σαουλίδου,Αντώνης Καφετζόπουλος,Δημήτρης Πιατάς,Γιάννης Μποσταντζόγλου
Yπόθεση:Όταν η Νίκη (Εύη Σαουλίδου) ήταν ακόμη παιδί, είχε το "χάρισμα", ένα λούτρινο παπαγαλάκι που της έφερνε τύχη. Χάρη σε αυτό το γούρι, ο πατέρας της και η παρέα του κατάφερναν να ζουν από τον τζόγο. Μία μέρα όμως ένας παιδικός φίλος της κλέβει το λούτρινο, με τη συνέχεια να είναι δραματική. Ο πατέρας της χρεοκοπεί και καταλήγει στη φυλακή, ενώ η τύχη εγκαταλείπει οριστικά τη Νίκη. Σήμερα, η νεαρή πλέον κοπέλα δουλεύει σε life-style περιοδικό και καλείται να πάρει συνέντευξη από έναν πρωταθλητή του πόκερ με το ψευδώνυμο Αδιάβροχος (Νίκος Κούρκουλος). Όταν διαπιστώνει πως ο τελευταίος είναι ένας παλιός γνώριμος και έχει κάτι που της ανήκει, ξεκινάει μεταξύ τους μία ιδιόμορφη σχέση γεμάτη μπλόφες και τζόγο, η οποία κορυφώνεται στο τραπέζι ενός ελληνικού τουρνουά πόκερ.

We Bought A Zoo
Πρωταγωνιστούν:Matt DamonScarlett,Johansson Thomas,Haden Church,Colin Ford,Elle Fanning
Yπόθεση:Χήρος πατέρας δύο παιδιών παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά του και αγοράζει ζωολογικό κήπο, που επρόκειτο να κλείσει, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή. Καθώς όμως έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητα εμπόδια για να καταφέρει να κρατήσει τον ζωολογικό κήπο ανοιχτό, πρέπει ταυτόχρονα να βρει το κουράγιο να αφοσιωθεί ξανά στα παιδιά του και στη νέα τους ζωή.


by Χρύσα

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου