THE A CITY NEWSΧαίρετε κυρίες και κύριοι.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ{*}Την πεποίθηση ότι οι παραδοσιακοί δεσμοί Ελλάδος - Γαλλίας θα ενδυναμωθούν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Φρανσουά Ολάντ εκφράζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας υπογραμμίζοντας πως η μάχη που προετοιμάζεται να δώσει ο κ.Ολάντ χάριν της ανάπτυξης και της σταθερότητας στην Ευρώπη, θα είναι μεγάλης σημασίας για την ανάκαμψη της χώρας μας.    
 
Ο κ.Παπούλιας αναφέρει ακόμη πως «έχει ιδιαίτερη σημασία για την πατρίδα μου αυτή η προοπτική, καθώς η Ελλάδα διέρχεται μια βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και απαιτείται για την υπέρβασή της και πέρα από τις γνωστές θυσίες των πολιτών της, η αλληλέγγυα στήριξη των φίλων της στο εξωτερικό, εκ των οποίων, μεταξύ αυτών που διαθέτουν τα μέσα, η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη θέση».  
 «Στο σημείο αυτό θα επιμείνω στην αδιαμφισβήτητη ευρωπαϊκή διάσταση της ελληνικής υπόθεσης και, ως εκ τούτου, είμαι βέβαιος ότι οι ευρωπαϊκές απόψεις σας, καθώς και η μάχη την οποία προετοιμάζεστε να διεξαγάγετε χάριν της ανάπτυξης και της σταθερότητας στην Ευρώπη, θα είναι επίσης μεγάλης σημασίας για την ανάκαμψη της χώρας μου.
 Σας παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε, να πιστέψετε στην έκφραση των αισθημάτων μου εξαιρετικά υψηλής εκτίμησης» καταλήγει η επιστολή του κ. Παπούλια προς τον Φρανσουά Ολάντ.     

{*}Μετά την επιστροφή και της τρίτης διερευνητικής εντολής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη -βάσει του Συντάγματος- να καλέσει όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο. Στόχος της σύσκεψης είναι να εξεταστεί κατά πόσο μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής.
Η διαδικασία αυτή δεν προβλέπεται ρητώς πόσο διαρκεί, όμως συνταγματολόγοι λένε ότι η διαβούλευση αυτή μπορεί να διαρκέσει «εύλογο χρόνο» τον οποίο προσδιορίζουν ως δύο ημέρες το πολύ.Επίσης, στο Σύνταγμα δεν γίνεται αναφορά στο πώς θα δει ο Πρόεδρος τους πολιτικούς αρχηγούς, αν δηλαδή θα τους δει όλους μαζί ή αρχικά κατ' ιδίαν ορισμένους.Σε περίπτωση νέας αποτυχίας, ο Πρόεδρος αναθέτει στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό (υπηρεσιακής) κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.Ο Πρόεδρος πρέπει να επιλέξει μεταξύ της Ρένας Ασημακοπούλου (Άρειος Πάγος), Παναγιώτη Πικραμένο (Συμβούλιο της Επικρατείας) και Ιωάννη Καραβοκύρη (Ελεγκτικό Συνέδριο).Ανεξάρτητα από τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, στις 17 Μαΐου θα πρέπει να συγκληθεί η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπως ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα για «τη διάλυση της Βουλής, την προκήρυξη εκλογών και τη σύγκληση της νέας Βουλής» που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θυροκολλήθηκε στις 11 Απριλίου 2012.

{*}«Το φταίξιμο για την αυξανόμενη φτώχεια στην Ελλάδα βαραίνει την Τρόικα, τα πακέτα μέτρων θα μπορούσαν να τεθούν ξανά υπό συζήτηση με τη νέα κυβέρνηση», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, μιλώντας στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Deutschlandfunk”.
«Κανείς Ευρωπαίος δεν μπορεί να εθελοτυφλεί και να μην βλέπει πως η πολιτική της Τρόικας -που από την αρχής δεν όρισε σωστές βάσεις- έχει ακολουθήσει μια λάθος τακτική. Το ένα πέμπτο της κοινωνίας βρίσκεται στα όρια της φτώχειας. Πεντακόσιες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν οποιοδήποτε εισόδημα και αυτός είναι ένας αριθμός χωρίς προηγούμενο στην ΕΕ», επισήμανε ο κ. Χατζημαρκάκης.Ο ευρωβουλευτής τόνισε ακόμα πως η Ευρώπη θα πρέπει να προχωρήσει σε συναντήσεις με τη νέα κυβέρνηση και εξέφρασε την επιθυμία για μία φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση που θα κάνει τα πάντα να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και να μην στρέψει τη χώρα κατά της Ευρώπης.

{*}Η αντιμετώπιση των προβλημάτων των κυπριακών τραπεζών αποτελεί πρώτιστη οικονομική προτεραιότητα για την κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, σε χαιρετισμό του στο 44ο τακτικό παγκύπριο συνέδριο της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου.
Η κυβέρνηση, τόνισε, επεξεργάζεται συγκεκριμένες λύσεις, σε συνεργασία με τον νέο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και εργάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την έκθεση των τραπεζών στην Ελλάδα.Ο πρόεδρος Χριστόφιας σημείωσε ότι ακρογωνιαίος λίθος παραμένει η αρχή ότι το ξεπέρασμα των προβλημάτων απαιτεί συλλογικές προσπάθειες, με στόχο την υιοθέτηση λύσεων κοινωνικά ισορροπημένων.Επεσήμανε ακόμα ότι δεν μπορεί κάποιοι να μένουν στο απυρόβλητο, ενώ τόνισε ότι οι δυνάμεις που επιδιώκουν να μετακυλήσουν μονομερώς όλα τα βάρη στους εργαζόμενους πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι δεν δημιούργησαν αυτοί την κρίση, ούτε τις ζημιές στο τραπεζικό σύστημα.

{*}Βόμβες μολότοφ έριξαν σήμερα άγνωστοι στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της υπηρεσίας είσπραξης φόρων και οφειλών προς το δημόσιο «Equitalia» στο Λιβόρνο, δήλωσε αστυνομική πηγή στο Ρόιτερς.Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA οι βόμβες μολότοφ προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου.
Η λαϊκή οργή εντείνεται όλο και περισσότερο κατά της Equitalia στην Ιταλία, η οποία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, καθώς η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι αύξησε τους φόρους για να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα.Τους τελευταίους μήνες αναρχικοί είχαν θέσει στο στόχαστρό τους την Equitalia με επιστολές-βόμβες.

{*}Απαγχονισμένος με κομμάτι από σεντόνι, το οποίο είχε δέσει στα κάγκελα από το παράθυρο της τουαλέτας, βρέθηκε 39χρονος κρατούμενος του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας.
Ο 39χρονος, κάτοικος Λαμίας με καταγωγή από την Λάρισα, είχε κριθεί προφυλακιστέος για ληστεία και κλοπές.Για τα αίτια του θανάτου έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για αυτοκτονία.Ο άνδρας αυτοκτόνησε μεταξύ 6.00 και 8.30 το πρωί, όταν ο φύλακας εντόπισε το άψυχο σώμα του 39χρονου στην τουαλέτα.Αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε  στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

{*}H φωνή της και οι πωλήσεις των CD της έχουν εκτοξεύσει την καριέρα της Adele στα ύψη. Φαίνεται όμως πως το τίμημα της δόξας είναι βαρύ, γιατί η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC είπε: "Θέλω να κάνω μόνο μουσική. Δεν θέλω να λέει κανείς κουβέντα για μένα. Τίποτα απολύτως. Nα ασχολούνται μόνο με τα τραγούδια μου". Kαι πρόσθεσε : "Δεν θέλω να είμαι διασημότητα!"
Μάλιστα η Adele ανέφερε ότι έχει βρει τον τρόπο να μην την αναγνωρίζουν στο δρόμο... "Πάντα φοράω μαύρα. 'Οταν βγαίνω έξω φοράω ανοιχτόχρωμα ρούχα και δεν με καταλαβαίνει κανείς. Πέρασα την Trafalgar Square και δεν με κατάλαβε κανείς!"


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
{*}Αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελόνα στο "Σινάν Ερντέμ", οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μετέβησαν στα αποδυτήρια προκειμένου να μοιράσουν συγχαρητήρια στους παίκτες.
 

Οι πανηγυρισμοί των ερυθρόλευκων ήταν συγκρατημένοι, δείχνοντας να γνωρίζουν ότι με την πρόκριση στον τελικό, δεν επιτεύχθηκε ο στόχος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.
Όταν πάντως ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος πήρε το λόγο και μίλησε στους παίκτες, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.  
 

{*}Απογοητευμένος ήταν ο Έραζεμ Λόρμπεκ μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό καθώς θεωρεί πως δεν έπαιξε καλά η ομάδα του.
 

«Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν μας άφησε ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι πήγε εκεί που το ήθελαν. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό ήταν το “κλειδί” του ματς, όχι μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Ήλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε», είπε ο Έραζεμ Λόρμπεκ. 


ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13-05-2012 
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ . 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΟΜΒΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 


Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας.
Θα τα ξαναπούμε αύριο.
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ Σαββάτου!

Σχόλια