THE A CITY NEWS


Χαίρεται κυρίες και κύριοι!


ΕΙΔΗΣΕΙΣ
{*}«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούνται να αναθέσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στον πολιτικό ηγέτη ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, παραμονή στη ζώνη του ευρώ και να απορρίψει εκείνους που επιδίδονται στον ακραίο λαϊκισμό και τη δημαγωγία» είπε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στον Τύπο της Κυριακής διατυπώνοντας το δίλλημα των εκλογών.
Ο κ Λυκουρέντζος υπερασπίστηκε το «όχι» στο μνημόνιο και το «ναι» στο μνημόνιο2 τονίζοντας ότι «Το «όχι» στο μνημόνιο ήταν πράξη εθνικής ευθύνης. Το ίδιο πράξη εθνικής ευθύνης ήταν το «ναι» στη δανειακή σύμβαση. Το «ναι» στη δανειακή σύμβαση δεν ήταν μία τρέχουσα και αβασάνιστη επιλογή. Πολύ απλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ήταν τελικά «ναι» στο ευρώ, «ναι» στην ευρωπαϊκή μας πορεία και «όχι» στην οπισθοδρόμηση…».

{*}«Πυκνώνουν οι δημόσιες τοποθετήσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μας καλούν να δηλώσουμε αν θα συνεργαστούμε μαζί τους. Τους απαντώ ευθέως ότι με  την πολιτική που πορεύονται τα τελευταία χρόνια και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν και μετά τις εκλογές, δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας. Είναι φανερό ότι ενώ προσπαθούν να ασκήσουν επικοινωνιακή πίεση επάνω μας, προετοιμάζουν πυρετωδώς το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αριστερό άλλοθι σε μια τέτοια εξέλιξη εμείς δεν θα δώσουμε» τονίζει ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.
«Πιστεύουμε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια  προοδευτική κυβέρνηση που θα προωθήσει μια διαφορετική πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης» επισημαίνει ο κ. Κουβέλης και προσθέτει ότι: «Οι προϋποθέσεις που θέτουμε είναι σύμπτωση σε προοδευτικό πρόγραμμα, φερέγγυες πολιτικές και αξιόπιστα πρόσωπα για την εφαρμογή του. Την πρότασή μας την απευθύνουμε σε όλες τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου, σε μια συγκεκριμένη πολιτική και προγραμματική βάση. Συμμετοχή στην Ευρωζώνη και το ευρώ και παράλληλη δέσμευση για σταδιακή απαγκίστρωση από τις επαχθείς ρυθμίσεις του μνημονίου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

{*}"Η επιστροφή στην δραχμή δεν θα ήταν η λύση στα προβλήματα" της Ελλάδας, τονίζει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου Siemens, Πέτερ Σόλμσεν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις εφημερίδες "Suddeutsche Zeitung" και "Καθημερινή". Σε ό,τι αφορά την επιχειρηματική δράση της εταιρείας του, δεσμεύεται για "καθαρές δουλειές", ενώ αποδίδει την καθυστέρηση στην επίτευξη συμφωνίας με την ελληνική πλευρά στις "υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων Eλλήνων πολιτικών".
Ο κ. Σόλμσεν αναφέρεται στην ανάγκη να υπάρχει στην Ελλάδα κράτος δικαίου, "με καθαρούς διαγωνισμούς, καθαρές αναθέσεις, συμβόλαια που τηρούνται, φόρους που πληρώνονται" ώστε να καλλιεργηθεί η αναγκαία εμπιστοσύνη για την πραγματοποίηση επενδύσεων και, όταν ερωτάται για τους λόγους της καθυστέρησης στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ζήμενς και της ελληνικής κυβέρνησης, κάνει λόγο για "υπερβολικές απαιτήσεις ορισμένων Ελλήνων πολιτικών, οι οποίες ήταν εντελώς εκτός πραγματικότητας".

{*}Αμέσως μετά τις εκλογές εκατομμύρια νοικοκυριά θα κληθούν να πληρώσουν για την ακίνητη περιουσία τους.
Συγκεκριμένα, έρχονται το ΕΤΑΚ του 2009, η έκτακτη εισφορά στη μεγάλη ακίνητη περιουσία του 2009, ο ΦΑΠ του 2010, ο ΦΑΠ του 2011 και το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για το 2012.Επίσης, εντός του Απριλίου θα έλθει μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και η πρώτη δόση για το τέλος ακινήτων, η οποία θα πρέπει να πληρωθεί εντός του Μαϊου.

{*}Εστησαν καρτέρι σε οδηγό λεωφορείου για αντίποινα, αλλά έκαναν λάθος και χτύπησαν τον αδελφό του!Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα την Παρασκευή στην Ανθείας Αχαϊας και μπροστά στους τρομοκρατημένους επιβάτες. Αποτέλεσμα της επίθεσης, που θύμιζε μαφιόζικο χτύπημα, ήταν ο τραυματισμός του 35χρονου οδηγού αστικού λεωφορείου και πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.
Τι είχε προηγηθεί; Το προηγούμενο βράδυ οι νεαροί δράστες είχαν επιβιβαστεί μαζί με άλλους δύο φίλους τους στο συγκεκριμένο λεωφορείο το οποίο πήραν από τη στάση στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.Χρησιμοποίησαν μπλε εισιτήρια (μειωμένης τιμής για μαθητές ή πολύτεκνους) με αποτέλεσμα ο 38χρονος οδηγός - ο οποίος είχε βάρδια σ' εκείνο το δρομολόγιο - να θέλει να ελέγξει τις κάρτες τους για να διαπιστώσει αν όντως είχαν δικαίωμα για τέτοια εισιτήρια. Ο ένας από τους τέσσερις τον έβρισε χυδαία λέγοντάς του: «Πάρε τα αρ...α μου» και κινήθηκε μαζί με τους άλλους προς τα πίσω καθίσματα.Βλέποντας πως δεν έβγαζε άκρη, ο οδηγός αποφάσισε να συνεχίσει τηλεφωνώντας όμως στο «100» και ζητώντας να επέμβουν αστυνομικοί.

{*}Την ατμόσφαιρα στον πολυτελή Τιτανικό θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν οι διοργανωτές δύο κρουαζιέρων... φόρους τιμής στο διάσημοτερο ναυάγιο της σύγχρονης ναυσιπλοΐας, ακριβώς εκατό χρόνια μετά.
Η πρώτη κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, θα περάσει από το Χάλιφαξ του Καναδά και θα περάσει τη νύχτα της 14ης Απριλίου στο σημείο του Ατλαντικού που βυθίστηκε ο Τιτανικός το 1912, ενώ η δεύτερη θα ξεκινήσει από το Σάουθαμπτον της Βρετανίας. Οι διοργανωτές τις διαφημίζουν ως ευκαιρία για «συμμετοχή στο ιστορικό γεγονός».
 

Οι συμμετέχοντες της πρώτης -έχοντας πληρώσει εισιτήρια που ξεκινούν από τα 4.900 δολάρια- θα ξεκινήσουν την Τρίτη από τη Νέα Υόρκη, θα επισκεφτούν τάφους των θυμάτων του ναυαγίου στο Χάλιφαξ και θα παρακολουθήσουν εκδηλώσεις πάνω στο πλοίο τόσο για τον ίδιο τον Τιτανικό όσο και για την ιστορία της κρουαζιέρας τα τελευταία 100 χρόνια.
Το πλοίο θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη στις 18 Απριλίου -καλύπτοντας τη διαδρομή που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει ο ίδιος ο Τιτανικός.
Η κρουαζιέρα από τη Βρετανία, που ετοιμάζεται εδώ και πέντε χρόνια, θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου και θα βρεθεί επίσης στις 14 Απριλίου στο σημείο του ναυαγίου. Στις 19 Απριλίου θα φτάσει στη Νέα Υόρκη -στον προορισμό που δεν έφτασε ποτέ ο Τιτανικός- έχοντας περάσει από το Χάλιφαξ. Εν πλω θα διοργανωθεί σειρά διαλέξεων για την ιστορία και την τραγωδία του Τιτανικού.

{*}O George Clooney κι η Stacy Kiebler μάλλον είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό...Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει στενή φίλη της αθλήτριας - μοντέλου στην εφημερίδα "Global".
Χαρακτηριστικά λέει: " Ο George και η Stacy σχεδόν δεν μιλιούνται στην παρούσα φάση, Ήξερε ότι το να βγαίνει  με ένα star του Hollywood δεν θα ήταν εύκολο, αλλά τελευταία τα πράγματα, έχουν φτάσει στο απροχώρητο και νιώθει ότι πλέον δεν είναι τίποτα παραπάνω από διακοσμητική στη ζωή του". Τονίζει ότι ο George έχει γίνει πολύ ευέξαπτος από τότε που έκοψε το ποτό, τον Ιανουάριο και ότι ο μόνος χρόνος που της αφιερώνει είναι όταν πρέπει να τον συνοδεύσει...

{*}Στο 'Αγιον 'Ορος θα ταξιδέψουν απόψε οι «Πρωταγωνιστές». Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το συνεργείο της εκπομπής έζησαν για τέσσερις μέρες σε μονές, κελιά και σκήτες του Αγίου 'Ορους. Δοκίμασαν την αγιορείτικη κουζίνα, περιηγήθηκαν στους κήπους και στα αμπέλια και κυρίως κατέγραψαν τις διηγήσεις των μοναχών.
Η μοναδικότητα της Αγιορείτικης φύσης, τα μυστικά της Αγιορείτικης κουζίνας, αλλά και ιστορίες από τη ζωή των μοναχών θα «ξεδιπλωθούν» σε αυτή τη εκπομπή. 'Αλλωστε είναι μια από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία του 'Ορους που οι τηλεοπτικές κάμερες περιηγούνται ελεύθερα από την μια άκρη του «μεγαλοπρεπούς βράχου του 'Αθωνα» στην άλλη, χωρίς, δηλαδή, να έχει προσδιοριστεί από πριν που θα πάνε και ποιος θα τους μιλήσει.Απρόσμενες συναντήσεις, λοιπόν, με μοναχούς που είναι ταυτόχρονα μελισσοκόμοι, ψαράδες, κηπουροί, οινοποιοί, μάγειρες, βοτανολόγοι. Και εκμυστηρεύσεις, για τον Θεό, τα πάθη, την κόλαση, τον παράδεισο, τον άνθρωπο.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ{*}Ασφαλώς δεν πρόκειται για τον Αργεντινό σούπερ σταρ αλλά για έναν 17χρονο Καμερουνέζο με το ίδιο όνομα -Λιονέλ Μέσι.
Ο Μέσι Νο2, ο οποίος σύμφωνα με Γαλλικές αθλητικές εφημερίδες πρόκειται να ταράξει τα νερά με το ταλέντο του, (και όχι μόνο με το όνομα του) έχει ωστόσο "πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για να γίνει σαν τον συνονόματο του".Ο ίδιος λέει πως το όνομα του κατάφερε να του δώσει την προσοχή που χρειαζόταν για να έρθει στην Ευρώπη και είναι χαρούμενος για αυτό, αλλά από εδώ και πέρα -όπως δήλωσε χαρακτηριστικά- θα μιλήσει η μπάλα.Ο Λιονέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική -και πολλά υποσχόμενη- Ανγκέρ.

ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 09-04-2012 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ , ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ:ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ 
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ, ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ . 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ 
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ 
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΚΑ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!
Καλό βράδυ και καλή μεγάλη εβδομάδα!


Σχόλια