THE A CITY NEWS


Καλησπέρα σας!!Σάββατο σήμερα,και πάμε να ενημερωθούμε!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην τελική ευθεία η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚΣτην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ, αλλά και στην 13η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου που πραγματοποιείται την Κυριακή για την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, στρέφεται το ενδιαφέρον όσον αφορά στις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου.

Οι σημερινές εργασίες ξεκίνησαν με χαιρετισμό που απηύθυναν ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χανς Σβόμποντα και ο γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα.
Οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης συνεχίστηκαν με την ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «χρειάζεται ένα παγκόσμιο μέτωπο για τη δημοκρατία». Πρόσθεσε δε πως «δεν βάλαμε εμείς την Ελλάδα σε εξάρτηση και επιτήρηση, εμείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να φύγει η χώρα από τις εξαρτήσεις».

Πέταξαν γιαούρτι στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Συνταξιούχος πέταξε γιαούρτι στον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. 
 
Οι συνεργάτες του υπουργού κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ατυχές και αμελητέο γεγονός, που προκλήθηκε από ένα προβληματικό άτομο. Παράλληλα, αναφερόμενοι στην ασφάλεια του χώρου, επισημαίνουν ότι η ευθύνη των διοργανωτών είναι προφανής. 


"Αγωνιζόμαστε για ανάπτυξη"

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως το κόμμα του αγωνίζεται πρωτίστως για την ανάπτυξη και πρόσθεσε: "Σε τέτοιες ώρες, δύσκολες, που περνά σήμερα η Πατρίδα, σε τέτοιες ώρες χαράς, όπως είναι αυτή τη στιγμή η θεμελίωση ενός τόσο μεγάλου έργου, θα πρέπει ο νους μας να πηγαίνει εκεί που πρέπει, σε αυτούς που αγωνίστηκαν και όμως σήμερα βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται. Σε αυτούς που ίδρωσαν κι όμως βλέπουν τα παιδιά τους να είναι άνεργα. Στο συνταξιούχο που πλήρωσε για το μεροκάματό του, για την ασφάλισή του, και βλέπει τη σύνταξή του να εξανεμίζεται. Εκεί βρίσκεται σήμερα ο νους μας, γιατί εμείς είμαστε κατεξοχήν η Παράταξη η λαϊκή η οποία πιστεύει, πραγματικά, στο δικαίωμα για Ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα".

Έρευνα για την απάτη-μαμούθ στο ΙΚΑ Καλλιθέας
Σε περισσότερα από 500 άτομα επεκτείνεται η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας και του ΙΚΑ, για τη μεγάλη απάτη, εκατομμυρίων ευρώ, που αποκαλύφθηκε στο υποκατάστημα της Καλλιθέας.
Μέχρι στιγμής προκύπτει ότι σε 244 περιπτώσεις, τα επιδόματα «μαϊμού» που εισέπρατταν οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες τους, ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ, αλλά εξετάζονται και άλλες 260 περιπτώσεις, που ενδέχεται να τριπλασιάσουν αυτό το ποσό.
Ανάμεσα στα 500 άτομα υπάρχουν και ασφαλισμένοι, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία τους για να εισπράττουν επιδόματα οι επίορκοι υπάλληλοι από το 2003, οπότε ξεκίνησε η δράση του κυκλώματος.
Οι επτά κατηγορούμενοι ή συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα εισέπρατταν ψεύτικα επιδόματα, ενώ «αλίευαν» συνεργάτες πηγαίνοντας σε καταστήματα και επιχειρήσεις, όπου εύρισκαν εργαζόμενους και τους έλεγαν ότι μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν επιδόματα, τα οποία δεν είχαν δικαίωμα να λάβουν, φυσικά με το αζημίωτο.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανάμεσα στις περιπτώσεις των ψεύτικων επιδομάτων που εισπράττονταν όλα αυτά τα χρόνια, είναι ενός άγαμου που έλαβε επίδομα τοκετού και ενός άλλου άγαμου που λάμβανε επίδομα για πέντε παιδιά.


Αγωγή κατά της κυβέρνησης από Γερμανούς μικροεπενδυτές
Αγωγή εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης ετοιμάζουν οι Γερμανοί μικροεπενδυτές, οι οποίοι θεωρούν ότι η ενεργοποίηση της υποχρεωτικής ρήτρας συλλογικής δράσης δεν συνάδει με το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Σε συνέντευξή του το Σάββατο στην Γερμανική Ραδιοφωνία, το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου για την Προστασία των Επενδυτών Κεφαλαίου Ντάνιελ Μπάουερ, εξηγεί ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα, με στόχο τουλάχιστον οι μικροεπενδυτές να λάβουν το 100% των απαιτήσεών τους. 


«Υπάρχουν παραδείγματα σε άλλες χώρες που έχουν δείξει ότι κυρίως τα hedge funds κέρδισαν στα δικαστήρια» σημειώνει και επισημαίνει ότι από την ιστορική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πλήττονται κυρίως οι μικροεπενδυτές με βραχυπρόθεσμα ομόλογα, καθώς, όπως λέει, πρέπει να ανταλλάξουν τα ομόλογά τους με ομόλογα διάρκειας έως και 30 ετών, αλλά για πολλούς από αυτούς, λόγω ηλικίας, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. 
Ο κ. Μπάουερ τονίζει ακόμη ότι στην Ελλάδα συζητείται η προνομιακή μεταχείριση των μικροεπενδυτών και δηλώνει ότι ακόμη και στην περίπτωση χρεοκοπίας ενός κράτους, δεν πρέπει να παραβιάζονται οι άρχες της νομιμότητα


Για «τρομοκρατικές ομάδες» έκανε λόγο και πάλι ο Άσαντ

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ δήλωσε το Σάββατο στον απεσταλμένο του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου, Κόφι Ανάν, ότι η χώρα του είναι έτοιμη για «κάθε ειλικρινή προσπάθεια» για να τερματιστεί μια χρονιά ταραχών, κατηγόρησε όμως τις «τρομοκρατικές ομάδες» ότι παρεμποδίζουν τη λύση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
«Η Συρία είναι έτοιμη να κάνει να επιτύχει κάθε ειλικρινή προσπάθεια για να βρεθεί μια λύση για τα γεγονότα των οποίων είναι μάρτυρας», φέρεται ότι δήλωσε ο Ασαντ σύμφωνα με το πρακτορτείο SANA
«Κανένας πολιτικός διάλογος ή πολιτική δραστηριότητα δεν μπορεί να επιτύχει, ενώ υπάρχουν ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες που επιχειρούν και εξαπλώνουν το χάος και την αστάθεια», τόνισε ο Σύρος πρόεδρος.  

Νωρίτερα η κρατική συριακή τηλεόραση, είχε μταδώσει ότι η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ και στον απεσταλμένο του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου Κόφι Αναν στη Δαμασκό πραγματοποιείται σε «θετικό κλίμα».
Ο  Κόφι Αναν ο οποίος έφθασε το Σάββατο στη Συρία για να διαπραγματευτεί μια κατάπαυση του πυρός στις συγκρούσεις που έχουν προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από τα μέσα Μαρτίου του 2011, θα έχει επίσης συνομιλίες με κυβερνητικούς αξιωματούχους και στελέχη της κοινωνίας των πολιτών. Την Κυριακή θα  αναχωρήσει για άλλες χώρες της περιοχής όπου θα συναντήσει «στελέχη της αντιπολίτευσης εκτός Συρίας».   
Η αποστολή του Αναν στη Δαμασκό πραγματοποιείται την επομένη μιας ημέρας αιματηρών συγκρούσεων με 72 νεκρούς κατά τους βομβαρδισμούς θέσεων αντικαθεστωτικών στις επαρχίες Ιντλίμπ, Χομς και Χάμα και από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας εναντίον διαδηλωτών. «Έφυγε» ο Νίκος Δαδινόπουλος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 χρόνων άφησε οΝίκος Δαδινόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός έδινε τον τελευταίο καιρό σκληρή μάχη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε και μάλιστα, όταν είχε κάνει ένα δύσκολο χειρουργείο, είχε κάνει έκκληση για έξι φιάλες αίμα, μέσα από το Facebook και το Twitter.
Πριν λίγους μήνες, μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά και το λίπωμα στη σπονδυλική στήλη, είχε επηρεάσει τους νευρώνες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί. Τότε, ο αδελφός του είχε αποκαλύψει, ότι ο πρωταγωνιστής της «Ζωής της άλλης» βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στα Χανιά.
Ωστόσο, παρόλη την προσπάθεια του, δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. 
Ο Δαδινόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου το 1944. Η κηδεία του θα γίνει τηνΤρίτη, από το νεκροταφείο του Βύρωνα.

Έτοιμη για ημιτελικό η Ρία - Απόψε χορεύει στο Ιταλικό Dancing.


Η μητέρα της πάντως περιμένει πώς και πώς να μάθει τι θα γίνει στον ημιτελικό.

"Η Ρία δεν ήξερε χορό. Τώρα ασχολήθηκε" λέει στην Espresso και συμπληρώνει:
"Για το διάστημα που χορεύει είναι αρκετά καλή. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά πιστεύω ότι θα πάει στον τελικό"!
 
"Μακάρι η Ρία να περάσει απόψε στον τελικό και να σηκώσει την κούπα. Για την Ελλάδα μας! Η Ελλάδα μας ενδιαφέρει γιατί μας έχουν μειώσει και αυτό μας έχει πειράξει υπερβολικά" λέει η μητέρα της Ρίας Αντωνίου...

Πάντως, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να περάσει στον τελικό, η Ελληνίδα Ρία, έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στο show και να κλέψει τις εντυπώσεις των Ιταλών.

Eurovision

Τη Δευτέρα θα μάθουμε πιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2012 στο Μπακού.
Να σας θυμήσουμε τα αποτελέσματα του poll του blog μας.Στο οποίο το Aphrodisiac έχει προβάδισμα..


Aphrodisiac ---> 42%

Baby I’m Yours ---> 37%

Killer Bee ---> 24%

No Parking ---> 13%

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι «πράσινοι» χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς μετά τις ήττες τους την περασμένη αγωνιστική, προκειμένου να μείνουν εντός των στόχων τους.
Η μεν ΑΕΚ για να μη θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και ο δε Παναθηναϊκός για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, μετά την υποχώρησή του από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Την ίδια ημέρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που διανύει μία εξαιρετική περίοδο φόρμας, κάτι που επιβεβαίωσε και στο Χάρκοβο κόντρα στη Μέταλιστ για το Europa League, υποδέχεται τον ανεβασμένο Άρη στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», με αποκλειστικό στόχο να διατηρηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Από κει και πέρα και όσον αφορά στην κούρσα για τα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και επιζητά τη νίκη ώστε να εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την ουραγό Δόξα Δράμας στο Περιστέρι, με στόχο να παραμείνει εντός της πρώτης πεντάδας.
Τη νίκη αναζητά την ίδια ημέρα και ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο στο Ηράκλειο, ώστε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για μία θέση στα πλέι οφ.
Σε ότι αφορά τη μάχη για τη σωτηρία, ξεχωρίζουν την Κυριακή τα παιχνίδια Κέρκυρα - Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός και Παναιτωλικός - Εργοτέλης.


Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 ΜαρτίουΑτρόμητος - Δόξα Δράμας 17:15
ΟΦΗ - Πανιώνιος 17:15
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 19:30

Κυριακή 11 Μαρτίου Κέρκυρα - Ξάνθη 15:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 15:00
Ολυμπιακός - Άρης 17:15
Παναιτωλικός - Εργοτέλης 17:15
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 19:00

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου


Για τον πρώτο τους φετινό τίτλο «μάχονται» σήμερα (18:30) ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού.
Οι «αιώνιοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό για 5η συνεχή χρονιά, έχοντας κατακτήσει από δύο φορές την κούπα στις τελευταίες τέσσερις φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό.
Πέρυσι, Κυπελλούχοι Ελλάδας αναδείχθηκαν για 2η διαδοχική χρονιά οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επιδιώκουν να δώσουν συνέχεια στο επιτυχημένο σερί τους. Αντίθετα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης, μετά από δύο χρόνια, θέλουν να κατακτήσουν και πάλι το Κύπελλο, για 13η φορά στην ιστορία τους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του, καθώς τόσο ο Μπατίστ όσο και ο Περπέρογλου έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στην αντίπερα όχθη, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έισι Λο, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.
Στο μεταξύ, με κοινή ανακοίνωσή τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλούν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες (οι δύο ομάδες πήραν από 900 εισιτήρια) να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά.

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-03-2012 
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ ΜΕΧΡΙ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ. 
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 03 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 8, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

Αυτό ήταν και για σήμερα.Θα τα ξαναπούμε αύριο.Καλό υπόλοιπο Σαββάτου.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου