THE A CITY NEWS


Χαίρετε κυρίες και κύριοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

{*}Σε μια κλωστή κρέμονται οι νέες κλαδικές συμβάσεις που διασώζουν από το χείριστο τις αμοιβές. Καθοριστική ημερομηνία είναι η 14 Μαΐου. Εφόσον, δεν υπογραφούν κλαδικές συμβάσεις, μέχρι τις 14 Μαΐου, οι αμοιβές κινδυνεύουν να εξομοιωθούν με το κατώτατο όριο των 586 ευρώ της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, μείωση που σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπερνά το 50% ή 60%.
Το νέο μνημόνιο προβλέπει ότι οι κλαδικές συμβάσεις που θα υπογραφούν έως τις 14 Μαΐου θα ισχύσουν αντί των κατώτερων κλαδικών αμοιβών και των τεσσάρων επιδομάτων (τέκνων, ωρίμανσης, σπουδών, επικινδυνότητας) που προβλέπονται στο σχετικό νόμο.
Η ΓΣΕΕ προέτρεψε τις Ομοσπονδίες - μέλη της να προχωρήσουν σε κλαδικές συμβάσεις «ακόμη και με το πιστόλι στον κρόταφο», γιατί αυτό θα είναι προτιμότερο από αυτό που θα προκύψει μετά την 14η Μαΐου.
Όσοι δεν υπογράψουν μέχρι τις 14 Μαΐου νέα κλαδική θα βρεθούν μπροστά  στο γεγονός να προχωρήσουν σε προσαρμογή των αμοιβών στα κατώτατα όρια της ΕΓΣΣΕ.


{*}Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έλλειψη «δημοκρατικής νομιμότητας», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) που  δημοσιεύθηκε σήμερα Κυριακή.
«Έχω εκλεγεί, η ουγγρική κυβέρνηση είναι εκλεγμένη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι επίσης εκλεγμένο. Όμως ποιος εξέλεξε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή; Πού είναι η δημοκρατική της νομιμότητα;», αναρωτήθηκε ο Ορμπάν.
Οι σχέσεις μεταξύ Βουδαπέστης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι τεταμένες μετά την πρόταση της τελευταίας να αναστείλει τη χρηματοδότηση της Ουγγαρίας από το Ταμείο Συνοχής, ύψους 495 εκατομμυρίων ευρώ για το 2013, εξαιτίας του ιδιαίτερα υψηλού δημοσιονομικού της ελλείμματος.

Η Ουγγαρία δεν θα χάσει "ούτε σεντς" από τα χρήματα του Ταμείου Συνοχής, είχε διαβεβαιώσει την Παρασκευή ο Ορμπάν. 


{*}Οι τροϊκανοί ήλθαν για να μείνουν αρκετό καιρό.Το ΔΝΤ όμως, μετά την άρνηση Γερμανών εφοριακών να έλθουν στην Ελλάδα, αναζητά στελέχη που θα δουλέψουν μόνιμα στην Αθήνα.
Για την ακρίβεια δύο θέσεις ειδικών συμβούλων στη διαχείριση εσόδων για να εργαστούν στην Ελλάδα αναζητούν οι υπεύθυνοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
Στην επίσημη ιστοσελίδα τους μάλιστα έβαλαν «αγγελία» στην οποία περιγράφονται αναλυτικά τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι!
Στα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι η «γνώση και/ή εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων φορολογίας που έρχονται αντιμέτωπα με μη συμμόρφωση στη φορολογική νομοθεσία».
«Το ΔΝΤ αναζητά δύο ειδικούς για την πλήρωση θέσεων εργασίας συμβούλων διαχείρισης εσόδων, με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. H διάρκεια της σύμβασης θα είναι αρχικά για περίοδο ενός έτους, με πιθανότητα επέκτασης έως τον Δεκέμβριο του 2013, ανάλογα με την επίδοση» γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία του το Ταμείο.


{*}Νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, στη θέση του διαγραφέντα Άδωνι Γεωργιάδη, εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λάρισας και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.
Σημειώνεται ότι για τη θέση του γραμματέα δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και ως εκ τούτου δεν στήθηκαν κάλπες, όπως προβλέπονταν αρχικά.
Στη διάρκεια της εισήγησής του προς τα μέλη της Κ.Ε. ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης επέκρινε τους Ευρωπαίους ηγέτες και ιδίως την Ανγκελα Μέρκελ για την πολιτική τους απέναντι στη χώρα μας, ενώ χαρακτήρισε «αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων» την κυβέρνηση.
Παράλληλα, επιτέθηκε στους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη ενώ έστρεψε τα πυρά του και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον για «αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του».
Εξέφρασε ακόμη έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά». Ωστόσο έθεσε σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης.


{*}Ηλεκτρονικά και όχι ταχυδρομικά θα αναγκαστούν να στείλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις φέτος όλοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, προκειμένου να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες.
Όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα 10.000 με 12.000 ευρώ θα πρέπει να έχουν στείλει την «φόρμα» σωστά συμπληρωμένη μέχρι τις 15 Ιουνίου. 
Η αλλαγή αυτή επιβάλλεται για να λάβουν οι φορολογούμενοι νωρίτερα το εκκαθαριστικό και να έχουν την δυνατότητα να το εξοφλήσουν σε 3 δόσεις, αντί για δύο ή εφάπαξ που γινόταν.
Τα φετινά εκκαθαριστικά αναμένεται ότι θα είναι φέτος περισσότερο χρεωστικά, αφού θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 2 εκατ. πολίτες επιπλέον, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν πλήρωναν.
Με την μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ και ανάλογη μείωση του ορίου για τα προστατευόμενα τέκνα όλο και περισσότεροι καλούνται να καταβάλλουν τον οβολό τους.
Τέλος σε ότι αφορά τις αποδείξεις, δεν θα υπάρχει έκπτωση φόρου, το λεγόμενο bonus που υπήρχε πέρυσι, αλλά θα υπάρχει μόνο πέναλτι σε περίπτωση που οι αποδείξεις δεν συμπληρώνουν το 25% του εισοδήματος! Με άλλα λόγια, για να μην πληρώσετε επιπλέον φόρο


{*}Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, διάρκειας 26 εβδομάδων, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατ. ευρώ, λήξεως 7 Σεπτεμβρίου 2012, προχωρά ο ΟΔΔΗΧ την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012.
Όπως ανακοινώθηκε, η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 (Τ+3). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360. Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.
Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.{*}Ο Οίκος Hermès δημιούργησε την πιο ακριβή τσάντα του κόσμου, η οποία κοστίζει… 1.5 εκατομμύριο ευρώ.Γι’αυτό και αποτελεί θέμα. 
 Η κατασκευασμένη από ατόφιο χρυσάφι τσάντα έχει στο χερούλι της 1.160 διαμάντια και χιλιάδες πολύτιμες πέτρες, στοιχεία που σε συνδυασμό με το κροκό της σχέδιο αποτελούν ένα μικρό έργο τέχνης.
 
Οι φωτογραφίες της τσάντας πάντως είναι αρκετά παραπλανητικές, αφού όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του Οίκου, η τσάντα είναι εντυπωσιακά… μικρή και χωράει πολύ λίγα πράγματα. Όπως άλλωστε κάθε βραδινό τσαντάκι. Η συγκεκριμένη πάντως, λένε, ίσως να μην χωράει ούτε ένα ζευγάρι απλά γυαλιά!     
«Κάναμε μια μικρή τρέλα στο συγκεκριμένο θέμα. Ισως η τσάντα να χρειάζεται και… σωματοφύλακες…» δήλωσε στους Financial Times ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Patrick Thomas, αποκαλύπτοντας ότι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εγχειρήματος συνέβαλε αποφασιστικά ο υποδηματοποιός Pierre Hardy, ο οποίος χρειάστηκε δύο χρόνια για να παρουσιάσει το τελικό αποτέλεσμα.
 Mαζί με τις Birkin, οι τσάντες τύπου Kelly είναι τα δύο ακριβότερα είδη τσαντών σε ολόκληρο τον κόσμο που κυκλοφορούν από τον Hermès. Η τσάντα θα βγει σε τέσσερις εκδόσεις, ενώ κάθε έκδοση θα παραχθεί μόλις τρεις φορές.


{*}Στο Παρίσι μεταφέρθηκαν οι σοροί της αμερικανίδας δημοσιογράφου, Μαρί Κόλβιν και του γάλλου φωτογράφου Ρεμί Οσλίκ, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στις 22 Φεβρουαρίου στην πόλη Χομς της Συρίας κατά την διάρκεια αποστολής τους στην περιοχή.
Η οικογένεια του 28χρονου Ρεμί Οσλίκ, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Τιονβίλ της ανατολικής Γαλλίας θα παραλάβει τη σορό του, ενώ ακόμα είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το που και πότε θα μεταφερθεί η σορός της κορυφαίας ρεπόρτερ Μαρί Κόλβιν.
Πηγή ανέφερε ότι θα μεταφερθεί στις ΗΠΑ Δευτέρα ή Τρίτη, αλλά ακόμα δε έχουν γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.Σε ειδικό χώρο του αεροδρομίου πραγματοποιήθηκε το πρωί σύντομη τελετή στη μνήμη τους.


{*}Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη, καθώς, σύμφωνα με την RealNews, το πρώην ζευγάρι αδυνατεί να τα βρει στην μοιρασιά της περιουσίας.
Ένα χρόνο μετά το οριστικό τέλος στην 12χρονη σχέση τους διεκδικούν και οι δύο την πολυτελή μεζονέτα στην Γλυφάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια επιθυμεί να φύγει ο πρώην σύντροφος της από το σπίτι και να της επιστραφεί στο ακέραιο η αξία των μηχανημάτων του στούντιο ηχογράφησης που υπάρχει στην μεζονέτα.
Ο Τόνυ Μαυρίδης όμως έχει μερίδιο στην εταιρία παραγωγής της Έλενας Παπαρίζου και άρα και «λαμβάνειν» όχι μόνο από τα τραγούδια της Έλενας, αλλά και άλλων καλλιτεχνών.
Τα οικονομικά του ζευγαριού κάθε άλλο παρά ξεκαθαρισμένα είναι και το θέμα έχουν αναλάβει δικηγόροι. Αν όμως δεν καταφέρουν να τα βρουν εξωδικαστικά, τότε θα τα πουν στα δικαστήρια.


ΑΘΛΗΤΙΚΑ

{*}Μετά από ένα σαββατοκύριακο χωρίς ματς, η αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας με τρεις αναμετρήσεις.
Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου κέρδισε με 2-1 ο Ατρόμητος τον Πανιώνιο ενώ ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 επί της Ξάνθης.
Με σκόρερ τον Λαζαρίδη στο 79', ο Άρης πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Κέρκυρα NOVA
15:00 (Τρίπολη) Αστέρα Τρίπολης-Εργοτέλης NOVA
17:15 (Ηράκλειο) ΟΦΗ-Ολυμπιακός NOVA
17:15 (Καυτανζόγλειο) Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA
19:30 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ NOVA


{*}Ανακοινώθηκαν οι ώρες και οι ημερομηνίες των αγώνων των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του την Τρίτη 20 Μαρτίου και τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 21 Μαρτίου.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα

Β' προημιτελικός: Σιένα - Ολυμπιακός

Τετάρτη 21/3   9.45μ.μ.

Παρασκευή 23/3   9.45μ.μ.

Τετάρτη 28/3   9μ.μ.

Παρασκευή 28/3   9μ.μ.

Γ' προημιτελικός: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τρίτη 20/3   10μ.μ.

Πέμπτη 22/3   9μ.μ.

Τρίτη 27/3   9.45μ.μ.

Πέμπτη 29/3   10.05μ.μ.


Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 05-03-2012 
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 


Κάπου εδώ το δελτίο ολοκληρώθηκε.
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα.

Σχόλια