THE A CITY NEWSΧαίρετε κυρίες και κύριοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

{*}Δύο θέσεις ειδικών συμβούλων στη διαχείριση εσόδων για να εργαστούν στην Ελλάδα αναζητούν οι υπεύθυνοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Στα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι η «γνώση και/ή εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων φορολογίας που έρχονται αντιμέτωπα με μη συμμόρφωση στη φορολογική νομοθεσία».

«Το ΔΝΤ αναζητά δύο ειδικούς για την πλήρωση θέσεων εργασίας συμβούλων διαχείρισης εσόδων, με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. H διάρκεια της σύμβασης θα είναι αρχικά για περίοδο ενός έτους, με πιθανότητα επέκτασης έως τον Δεκέμβριο του 2013, ανάλογα με την επίδοση» γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία του το Ταμείο.
Υποψήφιοι που μπορούν να γίνουν δεκτοί πρέπει να έχουν πανεπιστημιακό δίπλωμα, ή ισοδύναμα προσόντα σχετικά με επαγγελματική ενασχόληση, να μιλούν άπταιστα την Αγγλική, να διαθέτουν ισχυρές γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες να έχουν εξαιρετικές διαπροσωπικές ικανότητες συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού στην ομαδική εργασία, στη διατήρηση σχέσεων αγαστής και αποτελεσματικής συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές και τους χορηγούς και τη διαχείριση ευαίσθητων θεμάτων σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.


{*}Νέα υποβάθμιση, αυτή την φορά από τον οίκο Moody’s δέχτηκε η Ελλάδα. Ο γνωστός οίκος αξιολόγησε και υποβάθμισε από Ca σε C την ικανότητα της Ελλάδας να δανείζεται σε εγχώριο και ξένο νόμισμα.
 
Η κίνηση του αυτή οφείλεται στην πρόταση ανταλλαγής χρέους για την Ελλάδα, η οποία συνεπάγεται απώλειες για τους πιστωτές μέχρι και 70%.

Ο οίκος στην ανακοίνωση του τονίζει θα… επανεξετάσει την απόφαση και ενδεχομένως θα αναβαθμίσει ξανά την ικανότητα της χώρας, αν το Eurogroup αποφανθεί ότι η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις διάσωσης, η ανταλλαγή χρέους ολοκληρωθεί και ένα νέο μνημόνιο μεταξύ της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης έχει ολοκληρωθεί και εκδοθεί.{*}Κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του Bloomberg, ο συντονιστής των συνομιλιών για την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων,Τσάρλς Νταλάρα, δήλωσε ότι «σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις υπάρχει πολύ καλή ανταπόκριση διεθνώς για τα επίπεδα συμμετοχής».

Πάντως για μια ακόμη φορά, αρνήθηκε να κάνει εκτίμηση για τα ακριβή μεγέθη συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών στην συμφωνία ανταλλαγής. 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης (CACS) κατά τη διάρκεια του ελληνικού PSI, ο Νταλάρα τόνισε ότι ο στόχος είναι να διατηρηθεί ο οικειοθελής χαρακτήρας της ανταλλαγής.
Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνών Χρηματοοικονομικών (IIF) δήλωσε ακόμη ότι η μη ενεργοποίηση των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) από τη Διεθνή Ένωση Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) δεν αποτελεί έκπληξη, «αν και η αγορά μπορεί να αντιμετωπίσει κι αυτή την εξέλιξη».
Ο Τσαρλς Νταλάρα είπε ότι δεν πιστεύει ότι η διαδικασία απομείωσης του ελληνικού χρέους (PSI) που ακολουθείται θα αποτελέσει πρότυπο και για άλλες υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης.
Αίσθηση προκάλεσε, τέλος, η αναφορά που έκανε ο Νταλάρα στις επιπτώσεις που θα έχει η διαδικασία αυτή, εφ' όσον όλα πάνε κατ' ευχήν, στην παγκόσμια αγορά ασφαλίστρων κινδύνου. 
Υπενθυμίζεται ότι χθεσινό τηλεγράφημα του Bloomberg έκανε λόγο για κατάρρευση της αγοράς CDS σε περίπτωση επιτυχίας του ελληνικού PSI.
«Η ISDA ίσως αποφασίσει να αναθεωρήσει κατά κάποιον τρόπο τον τρόπο λειτουργίας των CDS», είπε ο επικεφαλής του IIF.


{*}Παρέμβαση στο θέμα που φαίνεται να έχει προκύψει με τις εκκρεμότητες σχετικά με τις πανελλήνιες εξετάσειςέθεσε ,ο Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος,ο οποίος σε δηλώσεις του επισημαίνει πως «δύο μόλις μήνες, πριν την έναρξη των Εξετάσεων και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να προμηθευτεί το Υπουργείο Παιδείας το (απαραίτητο) υλικό».
Παραλλήλως τονίζει ότι «η έλλειψη σχεδιασμού, οργάνωσης και προγραμματισμού έχει οδηγήσει σε τρομερά λάθη το Υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των οποίων δυστυχώς πληρώνουν οι ελληνικές οικογένειες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί».

Τέλος καλεί την Υπουργό Παιδείας «να προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες και απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση όλων των προβλημάτων, προκειμένου να μην επαναληφθεί το φιάσκο των βιβλίων, που δεν τυπώθηκαν ποτέ. Η άμεση επίλυση των προβλημάτων είναι η καλύτερη απάντηση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και όχι οι παραινέσεις και οι καταγγελίες».


{*}«Σας ακούμε, σας βλέπουμε, σας αγκαλιάζουμε». Με αυτό το μήνυμα μια ομάδα Γερμανών στέλνει την συμπαράσταση της στον ελληνικό λαό!
Το «κίνημα» με τίτλο «Ο Γλάρος Ιωνάθαν» ιδρύθηκε από κατοίκους της πόλης Λίμπεκ. Πρόκειται, όπως λένε οι ίδιοι για μια εταιρία φιλίας με την οποία θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την συμπαράσταση τους στην χώρα μας.
Όπως υποστηρίζουν θεωρούν την Ελλάδα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρωζώνης και θέλουν να κάνουν ότι μπορούν, για να σταματήσουν την παραπληροφόρηση τύπου «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες» και άλλα παρόμοια.
Ένας από τους σκοπούς της εταιρίας είναι να ανατρέψει τα στερεότυπα που υπάρχουν για τους Έλληνες στην Γερμανία, αλλά και για τους Γερμανούς στην Ελλάδα!«Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Γερμανοί δεν είναι κακοί άνθρωποι. Την αγαπάμε την Ελλάδα…», λέει μια από τους ιδρυτές στο Έθνος.
«Τα περί τεμπέληδων που ξοδεύουν τα χρήματα των χωρών του Βορρά είναι ψέματα. Δυστυχώς υπάρχει παραπληροφόρηση στην Γερμανία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις», συμπληρώνει.

Πώς προέκυψε το όνομα

Όσον αφορά το όνομα της οργάνωσης προέκυψε από το γνωστό βιβλίο του Μπαχ «Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον». Στο αλληγορικό μυθιστόρημα ο Ιωνάθαν απολαμβάνει την ελευθερία και την εμπειρία του να πετάει σε αντίθεση με τους άλλους γλάρους που βλέπουν το πέταγμα μόνο ως τρόπο να μετακινούνται και να πιάνουν την τροφή. Στο τέλος ο Ιωνάθαν αποκόβεται από  τους υπόλοιπους.
«Αυτό το μυθιστόρημα έχει πολλούς παραλληλισμούς με την Ελλάδα και την σχέση της με την Ε.Ε.», εξηγούν τα μέλη. 


{*}Τεράστιες αλλαγές με δραματικές συνέπειες για το περιβάλλον παρατηρήθηκαν στους πάγους του Βόρειου Πόλου.
Σύμφωνα με την σύγκριση δορυφορικών φωτογραφιών που τράβηξε η ΝΑSA το 1980 και το 2012 οι «αιώνιοι» πάγοι που καλύπτουν μεγάλο μέρος του Πόλου λιώνουν με τρομακτική ταχύτητα, με πολύ μεγαλύτερη από τις στιβάδες του νέου χιονιού που συσσωρεύονται στις παρυφές της Αρκτικής.
Το γεγονός αυτό έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο μικροκλίμα της περιοχής, αλλά και σε παγκόσμια φαινόμενα, όπως τα θαλάσσια ρεύματα.
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η συρρίκνωση άγγιξε το 17,2% του συνολικού όγκου των πάγων ανά δεκαετία.


{*}Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, εναντίον του 52χρονου που εισέβαλε σε εργοστάσιο, στην Κομοτηνή και αφού πυροβόλησε με καραμπίνα τον διευθύνοντα σύμβουλο και έναν υπάλληλο, στη συνέχεια κρατούσε επί 12 ώρες ομήρους δυο εργαζόμενους.
 
Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης, η οποία χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, αρπαγή, οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς.
Η δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε ότι ο πελάτης της δεν είχε σκοπό να σκοτώσει και αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τραύματα που προκάλεσε δεν είναι σε καίρια ζωτικά σημεία του ανθρώπινου σώματος.
 Όπως επίσης ανέφερε η δικηγόρος, ο 52χρονος σέβεται και εκτιμά τον εργοδότη και κουμπάρο του, δηλώνει μετανοιωμένος για τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Εισαγγελέως.


{*}Όλο και πληθαίνουν οι «επίσημες» φωνές που υποστηρίζουν ότι η Αντζελίνα Ζολί αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κιλά της.
Μετά την εμφάνιση της στα Όσκαρ πολλοί είπαν ότι το έχει παρακάνει.Χθες όμως ο Dr Drew, ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς του Hollywood δεν δίστασε να πει μπροστά στις κάμερες ότι η Angie είναι υποσιτισμένη.
«Είναι υποσιτισμένη. Είναι ολοφάνερο στα δικά μου μάτια ότι έχει πρόβλημα διατροφής. Δεν πρέπει πλέον να θεωρείται ως πρότυπο ομορφιάς», είπε.
Η κατάσταση της ηθοποιού πάντως είναι από τα top θέματα στο Hollywood, αφού θεωρείται ότι δίνει λάθος παράδειγμα στους θαυμαστές της.


{*}Στο remake μιας θρυλικής ταινίας του Άλφρεντ Χίτσκοκ, το «Ψυχώ», θα πρωταγωνιστήσει η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον. Όπως αναφέρει το Variety έκλεισε η συμμετοχή της στην ταινία «Making of Psycho», όπου θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια της πασίγνωστης ταινίας θρίλερ Τζάνετ Λι.
 
Έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε τη δική της εκδοχή στην σκηνή του μαχαιρώματος στο μπάνιο και στη διασημότερη ίσως κραυγή στην ιστορία της μεγάλης οθόνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Άλφρεντ Χίτσκοκ θα ερμηνεύσει ο Άντονι Χόπκινς, τη γυναίκα του Χίτσκοκ, Άλμα, θα παίξει η Έλεν Μίρεν, ενώ το ρόλο του Άντονι Πέρκινς θα έχει ο Τζέιμς Ντάρσι.


{*}Αν και μόλις 23 ετών η Ζωή Χωραφά, η κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού έχει καταφέρει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί, αφού συμμετέχει σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη γαλλική σειρά, για την οποία μιλάει ολόκληρη η Γαλλία!
Η Ζωή εξηγεί ότι και η ίδια εντυπωσιάστηκε που ασχολείται με την ηθοποιία, αφού μέχρι να ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής πίστευε ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι ή το μιούζικαλ.
Πάντως, η τέχνη είναι στις φλέβες, αφού ποτέ δεν τέθηκε θέμα «με τι θα ασχοληθείς όταν μεγαλώσεις». «Στην πραγματικότητα ποτέ δεν το ανακοίνωσα στους γονείς μου. Νομίζω πως ολόκληρη η ζωή μου ήταν στην σκηνή είτε με τις ροκ μπάντες στις οποίες συμμετείχα, είτε στις θεατρικές ομάδες του σχολείου, δεν ήταν κάτι που τους εξέπληξε», λέει στον Ελεύθερο Τύπο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

{*}Αν και δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ισλανδός αμυντικός Χέλγκασον, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.
 Ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος έχει απομείνει πλέον με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, είναι αναγκασμένος πλέον να εμπιστευτεί τον Ισλανδό, αν και δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική εντεκάδα.
 Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.


{*}Στο «σπίτι» της Ρεάλ Μαδρίτης, το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», θα μπει τον Ιούνιο ο Ραφαέλ Ναδάλ! Όχι, δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής ο Ισπανός τενίστας… Απλά, θα παίξει για την αγαπημένη του ομάδα!
Ο έξι φορές νικητής του Ρολάν Γκαρός θα πάρει μέρος σε φιλανθρωπικό ματς για την επέτειο των110 χρόνων από την ίδρυση της Ρεάλ, στις 14 Ιουλίου, ενώπιον 85.000 θεατών.
Όσο για τον αντίπαλο; 
Οι ιθύνοντες προσπαθούν να «ψήσουν» τον Ρότζερ Φέντερερ ή Νόβακ Τζόκοβιτς.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του κοινωφελούς ιδρύματος της Ρεάλ και του ιδρύματος του γνωστού τενίστα.{*}Κωνσταντινούπολη, Μαδρίτη, Ντόχα, Μπακού και Τόκιο: Αυτές είναι οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.
 
Οι επιτροπές υπέβαλαν τους φακέλους στην αρμόδια επιτροπή της ΔΟΕ και μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει αποφασιστεί ποιες πόλεις θα διεκδικήσουν την διοργάνωση.
Οι χώρες που θα περάσουν στην δεύτερη φάση θα υποβάλουν δεύτερο φάκελο τον Ιανουάριο του 2013 και στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, στο Μπουένος Αϊρες, θα αποφασιστεί ποια θα είναι η «τυχερή».

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 04-03-2012 
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΙΕΣ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 


Κάπου εδώ το δελτίο ολοκληρώθηκε.
Θα τα ξαναπούμε αύριο.
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ Σαββάτου!

Σχόλια