MORNING UPDATE

Καλημέρα σας,
Και να που ήρθε επιτέλους η Παρασκευή!!!Ένα σαββατοκύριακο μας περιμένει κατά το οποίο,ακόμα κι αν δεν έχουμε λεφτά για διασκέδαση,γιατί κακά τα ψέματα το ταμείο είναι μείον για όλους μας λίγο πολύ,μπορούμε να κάτσουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι,με καλή παρέα πάντα,ή να πάμε έναν ωραίο περίπατο στη φύση και γενικώς ο καθένας μας,στο σημείο του δυνατού,να αφήσει τις έγνοιες και να ξεκουραστεί!!!
Πάμε όμως να ενημερωθούμε για όλα τα τρέχοντα και αυτό το παρασκευιάτικο πρωινό!!!


Ο ΚΑΙΡΟΣ πηγη:ΕΜΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17-09-2011
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-09-2011
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα βορειοανατολικά της Ιαπωνίας σημειώθηκε ισχυρός σεισμός 6,2 της κλίμακας ρίχτερ.
Οι αρχές διαβεβαίωσαν τους κατοίκους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.Ωστόσο πολλές περιουσίες καταστράφηκαν με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να χάσουν τα σπίτια τους και να είναι αυτή τη στιγμή άστεγοι.

Στο μηχανοστάσιο του επιβατηγού Νορβηγικό πλοίο ΝOLBYS εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα την άμεση απομάκρυνση όλων των επιβατών και τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.Ωστόσο κινητοποιήθηκαν αμέσως υπηρεσίες αρωγής για την περίθαλψή τους.
Μία ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς,ο υπεύθυνος του συντονιστικού κέντρου αρωγής,Αντρές Μπάνγκ Άντερσεν,δήλωσε ότι η η κατάσταση δεν έχει τεθεί ακόμα υπό έλεγχο αλλά ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες.Το πλοίο βρισκόταν ανοιχτά της νοτιοδυτικής Νορβηγίας στην πόλη Άαεσουντ και μόλις εκδηλώθηκε η πυρκαγιά επέστρεψε αμέσως στο λιμάνι.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σκληρή κριτική στα νέα κυβερνητικά μέτρα ασκεί η ΓΣΕΒΕΕ σε σχετική της ανακοίνωση η Συνομοσπονδία Επαγγελματιών αναφέρει πως η κυβέρνηση τεντώνει επικίνδυνα το σκοινί με τα νέα μέτρα της και ότι οι πολίτες βρίσκονται σε γενικευμένη αδυναμία πληρωμών.
Συνεχίζοντας τονίζει ότι με τα νέα της μέτρα η κυβέρνηση,όχι απλώς δεν συντελεί στην μείωση της ύφεσης,αλλά αντιθέτως την αυξάνει καθώς τα νοικοκυριά πιέζονται όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα η έξοδος από την οικονομική κρίση να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των κεντρικών τραπεζιτών με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Ε.Ε.,τις ΗΠΑ και την Ασία.
Στη συζήτηση κυριάρχησε το ζήτημα της κρίσης του χρέους και οι επιδράσεις τους στο τραπεζικό ζήτημα.Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε γύρω από το πρόγραμμα επαναφοράς ομολόγων PSI στην Ελλάδα.Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μία μέρα πριν το eurogroup/ecofin όπου θα δώσουν το παρόν όλοι οι κεντρικοί τραπεζίτες της Ε.Ε.
Και τώρα πάμε να το ελαφρύνουμε λίγο γιατί κάτι που στον πολιτικό χώρο τα πράγματα δυσκολεύουν,κάτι που είναι και Παρασκευή,οι αντοχές μου είναι μειωμένες.


LIFESTYLE
Ο Brad Pitt παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό entertainment weekly και, για πρώτη φορά,μίλησε ανοιχτά για την καριέρα,αλλά, και την οικογένειά του.
Ο Brad Pitt μιλά έξω από τα δόντια
Σας παραθέτω αυτούσιο απόσπασμα της συνέντευξης και τα συμπεράσματα δικά σας!
Για τη γνωριμία του με την Angelina στο «Mr. & Mrs. Smith»:
«Είχαμε κάνει αρκετά δοκιμαστικά και συναντήσεις πριν τα γυρίσματα, στα οποία γελάσαμε πολύ και ανταλλάξαμε πολλές ιδέες. Ήταν απλώς μια εξαιρετική συνεργασία η οποία τελικά εξελίχθηκε σε μια ακόμα καλύτερη συνεργασία».

Για το πρόγραμμα της δουλειάς τους:
«Μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούμε την μέχρι τώρα "αρχή" μας, το να μην δουλεύουμε ποτέ ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνουμε ταινίες μαζί. Αυτό θα έπρεπε να κάνουμε. Θα έπρεπε να κάνουμε τα πάντα μαζί και τότε θα μπορούσαμε να δουλεύουμε λιγότερο. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μας, μαζί».

Για την «μαύρη» στιγμή στη καριέρα του, το «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα»:
«Ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έξι μήνες μέσα στο γαμ***νο σκοτάδι. Φακοί οράσεως, make up, παίζω το πουτ***κι... Είχα πέσει σε κατάθλιψη λόγω του άχρωμου ρόλου και του θλιβερού τοπίου του Λονδίνου. Μια μέρα λύγισα. Πήρα τηλέφωνο τον David Geffen, που ήταν ένας από τους παραγωγούς, και του είπα "David, δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό. Δεν μπορώ. Πόσο θα σου κοστίσει να με βγάλεις από εδώ μέσα;". Και αυτός μου απαντάει, πολύ ήρεμα "Σαράντα εκατομμύρια δολάρια"».

Το νέο τεύχος του Entertainment Weekly με ολόκληρη τη συνέντευξη του Brad Pitt θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΣΤΟ ''the A city''!!!
Νέα ολοκαίνουργια στήλη ξεκινά αύριο που θα ακούει στο όνομα ''the A weekend'' και θα αναρτείται κάθε Σάββατο και Kύριακη με πλούσια LIFESTYLE νέα αλλά και χρηστικές ενότητες.
Η Μένια,η συντάκτρια που έχει αναλάβει τη νέα αυτή στήλη είναι εδώ σήμερα για να μας πει λίγα λόγια για τη θεματολογία και το περιεχόμενο.
-Καλημέρα Μένια
-Καλημέρα Ανδρέα μου,χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ.Όπως είπες κι εσύ θα είναι μια στήλη για το σαββατοκύριακο με κυρίως LIFESTYLE και GOOSSYP θεματολογία αλλά και με κάποιες εμβόλιμες χρηστικές ενότητες δηλαδή μαγειρική και ζώδια.Έχω δουλέψει αρκετά γι αυτό και εύχομαι να αρέσει στους αναγνώστες μας.
-Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Αυτά για σήμερα.Ευχαριστώ όλους όσοι προτιμήσατε και σήμερα το ''the A citY'' για την πρωινή σας ενημέρωση.Το ''MORNING UPDATE'' θα είναι ξανά κοντά σας τη Δευτέρα με νέα σε όλους τους τομείς και με χαρούμενη διάθεση για να αρχίσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο!!!
Να έχετε ένα όμορφο και αναζωογονητικό σαββατοκύριακο!!!

Σχόλια