The "M" file
Enough με τις ηλίθιες ομά
δες του τύπου πως είναι σήμερα ο ένας και πως έγινε σήμερα ο άλλος! Έχει καταντήσει εκνευριστικό!

Συγγνώμη. Καλησπέρα καταρχάς! Τι έλεγα? Αα! KILL ME NOW! Τελικά νομίζω πως το facebook γίνεται όλο και πιο ηλίθιο μέρα με την μέρα.


Παρόλα αυτά αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε την δόση μας έστω και για μία ημέρα μας πιάνει πανικός! Στις διακοπές βέβαια είναι το χειρότερο όπως καταλαβαίνετε... Και μην κρύβεσαι! Το ξέρεις ότι και σε σένα έχει τύχει! Ίσως αυτός ο εθισμός να μην περιορίζεται μόνο στο facebook αλλά γενικά στην έλλειψη του ίντερνετ! Και όσο και αν λες ότι «έλα μωρέ κάτι θα βρω να κάνω» στο τέλος καταλήγεις να λιώνεις σταφύλια με το μπιστολάκι (όπως ο τύπος στην διαφήμιση). Ίσως απ’ την μία όλος αυτός ο εθισμός μα μην μας κάνει καλό απ’ την άλλη, σκεφτείτε, που θα έβρισκα όλα αυτά που θα σας δείξω τώρα!?


Και σας παρουσιάζω την φωτογραφία της εβδομάδας!! Επ! έλααα! Μην το παίρνεις με κακό μάτι και μην το παρεξηγείς! Υπάρχει! Και μάλιστα είναι βραβείο! NME Award λοιπόν ονομάζεται και προσκυνώ τον τύπο που το σκέφτηκε!! Είναι μουσικό βραβείο και οι κάτοχοί του ή θα το λατρεύουν ή θα ντρέπονται (μέχρι ένα βαθμό) που το κρατάνε! Προσπαθώ να ερμηνεύσω βέβαια για πιο λόγο έχει αυτό το σχήμα. Σκέφτηκα πως ίσως είναι ένας τρόπος οι νικητές να λένε στους ηττημένους “HA! In you face loser!”
Εγώ πάντως απορώ πως και δεν το σκέφτηκε η ρεζέρβα να το κάνει δώρο! Έχουν φτιάξει Oscar με κάθε τιμητικό, χάθηκαν να φτιάξουν και ένα τέτοιο? Ορίστε, πρακτικότατο και χωρίς να πεις πολλά λόγια! Προσωπικά θα ήθελα πολύ να έχω μερικά απ’ αυτά τα αξιαγάπητα αγαλματάκια και να τα μοιράζω εκεί που πρέπει!! Ειδικά από αύριο που αρχίζουν και τα σχολεία!Αλλαγή θέματος και αυτή την στιγμή πρόκειται να σας ταξιδέψω με ένα μαγικό μουσικό άκουσμα! Για όσους λοιπόν έχουν νοσταλγήσει την ιστορία του Τιτανικού και το κομμάτι “My heart will go on”.

ENJOY!


Όχι μην τρομάζετε, ο τύπος είναι κωμικός και έχει μάλιστα έχει ολόκληρο κανάλι στο Youtube με διάφορα άλλα επίσης καμένα και διασκεδαστικά βιντεάκια!Τελευταίο θέμα για σήμερα είναι o American Idiot.
Don't wanna be an American idiot.

Don't want a nation under the new mania.

And can you hear the sound of hysteria?

The subliminal mindfuck America.

Welcome to a new kind of tension.

All across the alien nation.

Everything isn't meant to be okay.

Television dreams of tomorrow.
We're not the ones who're meant to follow.

Well that's enough to argue.


Well maybe I'm the faggot America.

I'm not a part of a redneck agenda.
Now everybody do the propaganda.
And sing along in the age of paranoia.

Welcome to a new kind of tension.


All across the alien nation.
Everything isn't meant to be okay.

Television dreams of tomorrow.

We're not the ones who're meant to follow.

Well that's enough to argue.Don't wanna be an American idiot.

One nation controlled by the media.
Information nation of hysteria.

It's going out to idiot America.


Welcome to a new kind of tension.
All across the alien nation.

Everything isn't meant to be okay.

Television dreams of tomorrow.

We're not the ones who're meant to follow.

Well that's enough to argue.

Οι Green Day μέσα σε 3 λεπτά προσπαθούν να ξυπνήσουν τον απλό αφελή Αμερικάνο και να του δείξουν τι συμβαίνει γύρω του. Οι στίχοι είναι αρκετά ξεκάθαροι καθώς μιλάνε για το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχουν και παίζουν με τα πιστεύω του κόσμου. Οπότε η άποψη του Billie Armstrong, για όλο αυτό το χάος είναι πως αν δεν θες να είσαι θύμα όλης αυτής της προπαγάνδας και της παράνοιας πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου, να βλέπεις τα πράγματα από μία απόσταση και το κυριότερο να μην πιστεύεις ότι σου πλασάρουν.

Παρόλα αυτά όμως American Idiots δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο οι Αμερικάνοι. Αντίθετα αν λάβουμε υπόψη τη συγκεκριμένη άποψη μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς και το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλοί. Γι αυτό λοιπόν ο Billie μπορεί να μιλάει συγκεκριμένα για το έθνος του εγώ όμως το γενικεύω και μιλάω για όλους όσους δεν μπορούν να δουν με το “τρίτο μάτι” τα πράγματα.

Όσο αναφορά το video clip του κομματιού μπορούμε να πούμε πως είναι κάπως διασκεδαστικό αλλά όχι συγκεκριμένα κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά ένα πολύ έξυπνο βίντεο με πολιτικό νόημα είναι το Uprising αλλά τώρα ας αρκεστούμε με αυτό!


Green Day λοιπόν και American Idiot ;)Αυτά για σήμερα λοιπόν, ελπίζω να σας άρεσαν τα θέματα!
Adios!
Σχόλια