ASTROLOGY NEWS09/09/2011Καλημέρα,καλημέρα!!!Παρασκευή σήμερα,και φτάσαμε αισίως στο τέλος της εβδομάδας.Για να δούμε λοιπόν τι λένε και τα ζώδια για σήμερα.Παρθένος

Μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και βρίσκονται σε ένα τέλμα και μια στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου, είσαι σε ευνοϊκή περίοδο από αστρολογικής πλευράς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, αξιοποίησε τις επαφές και τις συναντήσεις σου για να μπορείς να ελέγχεις τις εξελίξεις.

Κριός

Σήμερα, που είναι η αρχή της εβδομάδας, θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος επιλογές. Προετοιμάσου για προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες. Όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις τις επείγουσες εκκρεμότητες.
Ταύρος


Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.Δίδυμοι

Καλό είναι να δεις τις καταστάσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αρχίσεις να βρίσκεις λύσεις για τις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς γι’ αυτό, αφού τις καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα μπορείς να τις χειριστείς με πιο θετική σκέψη και νοοτροπία.
Καρκίνος
Έχεις αρκετό φόρτο εργασίας σήμερα και είναι φυσικό ότι θα νιώσεις πίεση και άγχος, αλλά μην πανικοβάλλεσαι. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα, κινήσου μεθοδικά και συστηματικά, αρχίζοντας από τις πιο επείγουσες και άμεσες υποχρεώσεις. Έτσι θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις και όλα θα είναι καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Αφιέρωσε το βράδυ σου με το ταίρι σου ή με αγαπημένα πρόσωπα και θα αποζημιωθείς ψυχικά από την κούραση της ημέρας.

Λέων
Το μυαλό είναι ένα πολύ παράξενο εργαλείο. Κάποιες φορές λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου συγκέντρωση, πειθώ και ενέργεια. Μπορείς άνετα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να βρεις συμμάχους και υποστηρικτές και να κάνεις σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου. Οικονομικές συναλλαγές και προτάσεις για καινούριες επενδύσεις επίσης σήμερα ευνοούνται.Ζυγός
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα. Είναι μια μέρα κατάλληλη για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν. Μπορείς το βράδυ να περάσεις πολύ όμορφα με τους φίλους ή με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να σκοντάψεις πάνω σε καθυστερήσεις κι αναβολές που θα φρενάρουν τις ενέργειές σου ή κάποια προγραμματισμένα σχέδια που είχες κατά νου. Μην αγχωθείς, και προπάντων φρόντισε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία. Να ξέρεις ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα, και τα πράγματα θα σου έρθουν ακόμη καλύτερα απ’ ότι σήμερα. Φρόντισε συνεπώς να περάσεις τον χρόνο σου όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.
Τοξότης
Από σήμερα, κοίτα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς να επηρεάζεσαι από άτομα άσχετα που δεν γνωρίζεις καλά. Ζητήματα καριέρας και τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων με το δημόσιο ευνοούνται σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις, γιατί δεν θα σου βγούνε σε καλό.

Αιγόκερως


Τα οικονομικά θέματα αποκτούν πλέον περισσότερη σημασία για σένα. Σήμερα, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά- σιγά θ’ αρχίσεις να βλέπεις θετικά αποτελέσματα. Μοιράσου τα διλήμματα ή τις ανησυχίες σου με δικά σου άτομα και είναι σίγουρο ότι θα βοηθηθείς.

Υδροχόος
Χρειάζεται να μιλήσεις! Είτε αυτά που θες να βγάλεις από μέσα σου αφορούν καταστάσεις/απόψεις για την κατάσταση που βιώνεις στη δουλειά, είτε λόγια ανομολόγητα ακόμη σε κάποιον/α που σ΄ ενδιαφέρει, έχω μια συμβουλή μόνο για εσένα: αν είναι αν μιλήσεις μην το καθυστερείς άλλο! Μην αφήνεις το μυαλό σου να προτρέχει, μην πλάθεις σενάρια και μην βουτάς σε καχυποψίες στη σχέση με το ταίρι σου ή τους πολύ στενούς συνεργάτες σου.


Ιχθείς

Αν σήμερα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει σκοτεινή διάθεση, να μην θέλει να μιλά σε άνθρωπο ή να ξεσπά άγρια με ασήμαντες αφορμές, να ξέρεις πως δεν έχεις χάσει την αίσθηση του μέτρου. Απλά έχεις καταπιέσει μέσα σου πολλά συναισθήματα και συνεχίζεις να λειτουργείς χωρίς να εκφράζεσαι αληθινά. Κάνε μια καλή αρχή τουλάχιστον σήμερα και φρόντισε να βρεθείς το βράδυ με φίλους για να μπορέσεις λίγο να ανοίξεις την καρδιά σου.
Και σήμερα κάποιοι έχουν τα γενέθλιά τους.
  • Μανώλης Γλέζος (πολιτικός,δημοσιογράφος 89 ετών)
  • Adam Sandler (ηθοποιός, 45 ετών)
  • Hugh Grant (ηθοποιός,51 ετών)
  • Michelle Williams (ηθοποιός,31 ετών)
  • Henry Thomas (ηθοποιός,40 ετών)
Αυτά λοιπόν και για σήμερα.Θα τα ξαναπούμε απο Δευτέρα.

Σχόλια