ASTROLOGY NEWS08/09/2011
Φιλαράκια μου πολλές καλημέρες Είμαστε και πάλι εδώ,με νέες προβλέψεις για τα ζώδια και οχι μόνο.Για να δουμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει και η σημερινή ημέρα σύμφωνα με τα ζώδια μας।


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:
Ζώδιο του μήνα:Παρθένος


Ίσως είναι απαραίτητη η μυστικότητα ή εχεμύθεια σήμερα σε θέματα επαγγελματικά. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν να εκτιμήσουν αυτή την ξεχωριστή σας ιδιότητα.
Ευκαιρίες για συνεργασία με άλλους θα σας
δοθούν αρκετές σήμερα αλλά προσέξτε τις επιλογές σας. Μην αφήσετε τον υπερβολικό ανθρωπισμό ή κάποια αδυναμία σας να σας παρασύρει σε λάθη.
Κριός


Πολλές από τις δυσκολίες που περάσατε τα τελευταία χρόνια φαίνεται σήμερα πως θα γίνουν μια δυσάρεστη ανάμνηση για σας. Η αισιοδοξία, η υπευθυνότητα και μια καλή διάθεση θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας σήμερα.Ταύρος


Ξαφνικές αλλά ευχάριστες αλλαγές στις συνθήκες δουλειάς ή και στο περιβάλλον σας σήμερα. Πολλά πράγματα ίσως να έρχονται πιο ευνοϊκά από ότι αρχικά υπολογίζατε αλλά δεν θα πρέπει να απορείτε. Ίσως είναι αποτέλεσμα της σκληρής σας προσπάθειας και κατάλληλης προετοιμασίας των τελευταίων ετών.Δίδυμοι

Η στάση και συμπεριφορά σας απέναντι στα χρήματα, τις οικονομικές συναλλαγές σας, την ιδιοκτησία και υλική σας ασφάλεια θα υποστεί μεγάλες αλλαγές κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Θα έχετε ή θα αποκτήσετε την τάση να φτάσετε στα άκρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες ή συμβουλές των άλλων. Έντονες υλιστικές φιλοδοξίες ή ένας τέλειος ασκητισμός και άρνηση των αναγκών σας δεν είναι ασυνήθιστα αυτή την μέρα . Δυνάμεις έξω από τον έλεγχό σας μπορεί να αλλάξουν την οικονομική σας κατάσταση προς το καλύτερο με κάποια θεαματική πορεία.
Καρκίνος

Ένας πολύ καλός κύκλος στη ζωή κάποιου για πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη. Ο κίνδυνος όμως να βρεθείτε μακριά από την πραγματικότητα είναι μεγάλος. Θέματα υγείας τα οποία σας απασχολούν εδώ και αρκετά χρόνια θα παρουσιάσουν κάποια ξεχωριστή βελτίωση σήμερα. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συμβιβαστείτε με ορισμένες καταστάσεις ή με τις υποδείξεις κάποιων που ενδιαφέρονται για σας.
Λέων

Οι ευκαιρίες μετά από μια σύντομη περίοδο δυσκολιών θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανορθώσετε ορισμένες απώλειες σε σχέση με την δουλειά σας. Τα προσωπικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας σήμερα φαίνονται πιο σταθερά και η πιθανότητα κάποιας καινούργιας και
αποδοτικής συνεργασίας είναι μεγάλη.

Ζυγός

Ίσως να πρόκειται για μία περίοδο που η φυσική σας κατάσταση θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα.
Πολλά πράγματα ή καταστάσεις φαίνεται πως συγκρούονται με την επιθυμία σας να πραγματοποιήσετε κάποιο στόχο ή φιλοδοξία σας. Μια ημέρα που η επανεκτίμηση του δυναμισμού σας ίσως να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη και ιδιαίτερα για τις μελλοντικές σας ενέργειες.

Σκορπιός

Ίσως σήμερα να είναι η ημέρα που περιμένατε για να αλλάξετε ορισμένα πράγματα από τις συνθήκες της ζωής σας. Η αισιοδοξία σας για ορισμένες σχέσεις σας θα αποδειχτεί πραγματική αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά σήμερα. Οι ευκαιρίες και ειδικά με τέτοιες συνθήκες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα στη ζωή κάποιου.

Τοξότης

Το να δραστηριοποιηθείτε υπερβολικά μαζί με κάποιους άλλους για έναν ιδιαίτερο στόχο ίσως αποδειχτεί πολύ καλή ενέργεια από μέρους σας. Ίσως να μην είναι κάτι που το συνηθίζετε αλλά η βοήθεια των άλλων ίσως αποδειχτεί πολύτιμη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την παραμερίζοντας τις προσωπικές προτιμήσεις, ίσως αποδειχτεί πολύ έξυπνη κίνηση στο άμεσο μέλλον.
Αιγόκερως

Αυτή η ημέρα πιθανόν να σηματοδοτήσει τη ζωή σας, αφού η πορεία της ζωής σας, οι προσωπικοί στόχοι και φιλοδοξίες (επαγγελματικές ή πολύ προσωπικές) αλλάζουν ριζικά. Ίσως ανακαλύψετε ένα ταλέντο ή κάποιο ενδιαφέρον που θα σας ωθήσει να πάρετε ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που ακολουθείτε. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει ρίσκο και το γεγονός ότι θα εγκαταλείψετε την εσωτερικής σας ασφάλεια και εξαρτήσεις για κάτι νέο και άγνωστο.
Υδροχόος

Πολλά πράγματα εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως δεν πηγαίνουν καλά στη ζωή σας. Ίσως τη μεγαλύτερη ευθύνη να την φέρουν οι άλλοι, αλλά και η δική σας συμπεριφορά πρέπει να έχει παίξει κάποιο ρόλο. Μια ημέρα που ο μοναδικός τρόπος για να ξεφύγετε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση είναι να προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε πρώτα τα αισθήματά σας και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας επάνω στις καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις σας. Η συνέπεια εδώ ίσως αποδειχτεί το καλύτερο φάρμακο σήμερα.
Ιχθείς

Προσπαθήστε να επωφεληθείτε σήμερα από την καλή πνευματική κατάσταση που έχετε. Σχέδια, συμφωνίες, συμβόλαια ευνοούνται ιδιαίτερα . Θα βρείτε πως υπάρχει μια ιδιαίτερη ευκολία στο να μεταδίδετε τις σκέψεις σας στους άλλους, βασικός παράγοντας για να προχωρήσετε ένα παλιό σας σχέδιο. Μια πολύ καλή ημέρα για πνευματική ενασχόληση ή κάποιο ταξίδι.
Και για να μην ξεχνιόμαστε ας δούμε και άλλους παρθένους που έχουν τα γενεθλιά τους σήμερα।


  • Νίκος Καρβέλας (τραγουδιστής,συνθέτης,στιχουργός, 60 ετών)

  • Ευγένιος Τριβιζάς (συγγραφέας και στιχουργός,65 ετών)

  • David Arquette(ηθοποιός,40 ετών)

  • Pink (τραγουδίστρια,32 ετών)

  • Slim Thug (ράπερ,31 ετών)


Αυτά για σήμερα.Θα είμαστε και αύριο εδώ,με περισσότερα ζώδια!!!


Σχόλια