ASTROLOGY NEWS
Φίλοι μου καλημέρααα,είμαι η Μένια και απο σήμερα και κάθε μέρα θα σας κάνω παρέα με την καινούρια στήλη ASTROLOGY NEWS πάντα στο The A citY.Εδώ θα μπορείτε να μαθαίνετε την ημερήσια πρόβλεψη για κάθε ζώδιο, καθώς και κάποιες πληροφορίες.Καλή περιήγηση στον κόσμο των ζωδίων......


07/09/2011

Παρθένος


23/8 – 22/9


Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα.
Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου, και θα
καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν.

Η γοητεία σου αυτή την περίοδο γενικά είναι αναμφισβήτητη και μπορείς να καταπλήξεις τον περίγυρό σου και να κερδίσεις συμμάχους και υποστηρικτές.

Κριός

21/3-20/4Σήμερα, που είναι η αρχή της
εβδομάδας, θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου.
Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος επιλογές. Προετοιμάσου για προβλήματα από εκεί που δεν τα περίμενες. Όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις τις επείγουσες εκκρεμότητες.


Ταύρος

21/4 – 20/5

Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις
και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν.

Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Δίδυμοι


21/5 – 21/6


Τη σημερινή ημέρα, θα κατακλύζεσαι από ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί απέναντί σου και με προσπάθεια και επιμονή θα καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Καρκίνος22/6 – 22/7

Σήμερα, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε ω
θεί να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους.

Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξίας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στην σχέση με το ταίρι σου. Απέφυγε την έντονη κριτική και τον εγωκεντρισμό αυτή την περίοδο.
Λέων23/7 – 22/8

Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα.


Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις ν
α συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και να μπουν όλα σε μια καλή πορεία.

Ζυγός

23/9 – 23/10

Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.
Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.
Συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα θέλεις να καλυτερέψεις την σχέση σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Ζυγούς, να ξέρεις ότι αυτές οι μέρες είναι ευνοϊκές για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.Σκορπιός

24/10 – 22/11

Η μεγάλη σιγουριά και η
αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου, είναι αυτή που θα σε βοηθήσει σήμερα.
Μπορείς να παρουσιάσεις τα σχέδια που ετοιμάζεις πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό και όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι, γιατί έχεις σκεφτεί όλες τις πιθανότητες και τις έχεις καλύψει με άριστο τρόπο. Οπότε σταματά να αγχώνεσαι και δραστηριοποιήσου. Θέλεις να βρεις μια ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου.
Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να το καταφέρεις.
Τοξότης

23/11 – 21/12

Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεχτικός/ή σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για το μέλλον.
Απέφυγε να πάρεις απόλυτες θέσεις για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η καθημερινότητα σε πιέζει και σε αγχώνει. Όλα αυτά θα αλλάξουν από δω και στο εξής.
Ξεκινάει μια περίοδος δημιουργίας. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά,βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.
Αιγόκερως

22/12 – 20/1

Με λεπτούς και διακριτικούς χειρισμούς σήμερα, καθώς και με ευελιξία στις αποφάσεις σου, μπορείς να διαχειριστείς όλες τις καταστάσεις και τα θέματα που σε πιέζουν στην καθημερινότητα. Εμπιστέψου τον εαυτό σου και
μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις χωρίς να συμβουλευτείς κανέναν άλλο, παρά μόνο την συνείδησή σου και την διαίσθησή σου. Αν δεν δώσεις σημασία στην γνώμη οποιουδήποτε άλλου και μείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου, θα δεις θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.


Υδροχόος

21/1 – 19/2

Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά μην αλλάζεις την πορεία και τους στόχους σου. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο. Το βρά
δυ φύλαξε το για ξεκούραση και χαλάρωση.Ιχθείς

20/2 – 20/3

Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, να ξέρεις ότι ο Άρης από τον γειτονικό σου Κριό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του. Προτάσεις αλλά και οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία θα είναι αρκετά καλές.

Πρέπει όμως να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.
INFO

Πολλοί διάσημοι μεγάλωσαν σήμερα κατά ένα χρόνο.Δείτε ποιοι έχουν τα γενέθλιά τους σήμερα:
 • Chrissie Hynde (τραγουδίστρια,60 ετών)
 • Corbin Bernsen (ηθοποιός,57 ετών)
 • Julie Kavner (ηθοποιός,61 ετών)
 • Evan Rachel Wood (ηθοποιός,τραγουδίστρια,24 ετών)
 • Shane Mosley (πυγμάχος,40 ετών)
 • Shannon Elizabeth (ηθοποιός,38 ετών)
 • Michael Emerson (ηθοποιός,57 ετών)
 • Gloria Gaynor (τραγουδίστρια,62 ετών)
 • Angie Everhart (ηθοποιός,πρώην μοντέλο,42 ετών)
 • Sonny Rollins (σαξοφωνίστας,81 ετών)
 • Tom Everett Scott (ηθοποιός,41 ετών)
 • Vera Zvonareva (τενίστρια,27 ετών)
 • Michael Feinstein (πιανίστας,55 ετών)

Χρόνια τους πολλά λοιπόν!!!!!Να τους χαιρόμαστε!!!!

Αυτό ήταν για σήμερα.Θα είμαστε και αύριο την ίδια ώρα με περισσότερες προβλέψεις!!!!
Φιλιά!!

Σχόλια